passsakli _kontees yazar profili

passsakli _kontees kapak fotoğrafı
passsakli _kontees profil fotoğrafı
rozet
karma: 41 tanım: 16 başlık: 0 takipçi: 1

son tanımları


erkeklerin güzel göründüğünü sandığı şeyler

sakalları yürüyen derviş gibi geziyorlar.
devamını gör...

dünyanın en çabuk biten şeyi

evlilik
devamını gör...

normal sözlük yazarlarının en sevdiği hayvan

kobra yılanı
devamını gör...

her başlığa salça olan yazar

hey canlıdır acemidir ispat peşindedir. elleşmeyin garibana.
devamını gör...

fibromiyalji

bende yoğun bir dönemde yaşadım bu ağrıyı ta ki hamile kalınca geçti evvelinde hacamat sülükte yaptırdım azaldı ama sinsi sızlar dalga dalga arada beni yokladılar. hamileliğimle beraber decavit denilen vitamin başladım ya ondan ya da haktan geçti.tam 10 ay sonra geri geldi uykusuzluktan mıdır nedir bu geçmeyen sızılar başima bela bakalım tekrar deneycem vitaminleri inş geçer.
devamını gör...

tahammül edilemeyen insan özellikleri

narşist yozgatlılara tahammülüm yok.
devamını gör...

benim mutlu olmamı istemeyen gizli bir güç var hissi

şöyle söyleyeyim ki bende çoçukluğum dan beri melankoliyim arabesk dinlemek, karanlık mekanları sevmemek derken birde sigara içmeye başladım iyce mutsuz bir kişi oldum ben seratonin çukuruna düşsemde benden bir bok olmaz mutsuz ve şikayetçiyim.
devamını gör...

sözlük yazarlarının çocuklarına vermek istedikleri isimler

sencer veya göktürkü düşünürken luzumsuz elimin baskısıyla atahan oldu bende şoktayım.
devamını gör...

antidepresan etkisi gösteren şeyler

kesinlikle beş yıldızlı lüks bir otel.
devamını gör...

kız çocuk istemeyen erkek

baba olmanın tadına varamayacak kişidir.
devamını gör...

yazarların en sevdiği 90’lar pop şarkısı

sibel alaş - alışamadım
devamını gör...

normal sözlük yazarlarının oy vermiyor olması

zamanla olacak bir durum ekşi sözlükyazarı olarakta söylemekteyim.
devamını gör...

kıvanç tatlıtuğ

gereksiz havalı birey.
devamını gör...

2 ocak 2021 bakan soylu'nun kadın cinayetleriyle ilgili tweet'i

bunlar medyaya yansıyan kısmı olsa gerek kadının değeri yok türkiye'de. kullan,çoçuk doğurtur, çalıştır evde dışarıda, üstüne psikolojik baskılar, kimliğini yok etmeye çalış, üstüne az bir cvp versin oracıkta tavuk boğazlıyor gibi boğazlansın. velhasıl bu ülkede kadın olmanın bedeli ağır.
devamını gör...

eğitim hayatında alınmış en düşük sınav notu

ydsden 11 aldım.
devamını gör...

ev işi yapmamanın boşanma sebebi olması

evli bir bayan olarak yazıyorum malesef en centilmenide olsa bu toplumda erkeğin yardım etmesi çok zor içtiği bardağı binbir ricayla makinaya koyan erkeklerle yaşamak zorundayız malesef ama sen git çaliş eve gel ama çalışmak değil en vizyonlusu bile böyle yada yanlış adam seçmişim sorsan kendinden başka centilmen ve ev işine yardım eden adam yoktur. durum bu kızlar alırken test edin diyecem ama kavun değil ki götlerini koklayıp alasın birde bunlar rol yaparlar anlamak çok zor.
devamını gör...

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim