pembekriko yazar profili

pembekriko kapak fotoğrafı
pembekriko profil fotoğrafı
rozet
karma: 899 tanım: 58 başlık: 5 takipçi: 50

son tanımları


moderasyonun en son yaptığı midesizlik

anın fotoğrafı başlığında paylaştığım göl fotoğrafı entrysini silmiş, farkettiğimde tepki olarak aynı başlığa entry girdim onu da silmiş. bir kaç saat sonra muhtemelen bunu da silerler.
zaten ayda yılda bir giriyorum buraya, genelde ekşi kullanıyorum. her başlık altında aynı kişiler :) zaten hepi topu 30 kişi giriyor sözlüğünüze :))))) isterseniz uçurun siz kaybedersiniz :d
devamını gör...

yazarların en kötü buluşma anısı

1 hafta flört ettiğim bir beyle bir yerde akşam yemeği yerken sevgilisinin gelip benimle tanışması, ortamı koşar adımlarla terkederken beyefendinin kız arkadaşını mekanda bırakıp peşimden gelmesi, o geldikçe benim koşmam, ben koştukça onun adımı seslenerek daha da hızlı koşması, yağmur yağsa tam yeşilçam filmi olurdu. tamamen rezil bir karakterin sevgilisine yaptığı yanlışa kandırılarak alet olmuştum. utanç verici bir buluşmaydı benim açımdan.
devamını gör...

yaşadığın şehri ismini söylemeden anlatmak

kral, tahta geçmek için 74 yıl bekledi :)
devamını gör...

yazarların güldüğü iğrenç espriler

adamın biri gülmüş almış toprağa dikmişler.
devamını gör...

yanlış anlaşılmak

sık sık ekrem imamoğlu'nun başına gelen hadisedir. sen gidip gezdin mi? hiç gördün mü? şeklinde soruya soruyla cevap verip savuşturur başkanım :)
devamını gör...

olmak istenilen çizgi film karakteri

regular show - rigby
devamını gör...

özgür alter

özgür alter 1979 yılında van'da dünyaya geldi. müziğe olan ilgisi küçük yaşlarda başlayan sarkıcı, ilk bestesini 17 yaşında yaptı. kayseri, nevşehir, kırşehir, antalya ve anamur gibi çeşitli şehirlerde sahne alan alter, 2011 yılında "ayda hüzün" isimli ilk albümünü müzikseverlerin beğenisine sundu.
sanatçı, 2015 yılında sözü ve müziği kendisine ait olan 12 şarkılık "repertuar" isimli albümünü dinleyicilerin beğenisine sundu. özgür alter, 2018 yılında "efkar" isimli albümü yayımlamasının ardından da 2020 yılında "yakalım" isimli çok beğenilen çalışması ile dikkatleri üzerine çekti.
son olarak ''gelmişine geçmişine'' isimli çalışmasını müzikseverlerle buluşturdu.
şahsi yorumum ise sevilen tenor sesi dışında, iyi ahlaklı ve yardımsever bir insan. yolu bahtı açık olsun...

link
devamını gör...

eski sevgili acaba şu anda ne yapıyor düşüncesi

flört ettiği kişi tarafından mükemmel biri sanılıyor :)
devamını gör...

anın fotoğrafı

bıdık ya.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

ciddi ilişki bulmanın çok zor olması

çölde kutup ayısıyla karşılaşmak kadar zor.
devamını gör...

sözlük yazarlarının fotoğrafları

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

evlenmeden önce mutlaka yapılması gerekenler

evliliğe atılan ilk adım olan nişanı atmak. evlenince mahkeme falan zor oluyor.
devamını gör...

havalı sözler

senin gökyüzünde benim yerim yokmuş.
devamını gör...

yazarların kendini cezalandırma yöntemleri

bazen ağlama ihtiyacı hissediyorum. böyle zamanlarda şahin kendirci'nin henüz çocukken yetenek sizsiniz yarışmasına katıldığı ilk performansını izliyorum. beyaz takım elbise, zayıf ve kavruk bir çocuk sahnede mutlu ol yeter'i söylüyor. yokluğu yüzünden okunan, umutla gelmiş bir baba da gözyaşları içinde çocuğunu izliyor. bu video çok ağlatıyor beni.
devamını gör...

normal sözlük'te kadın yazarların birbirini çekememesi

kıskançlık duygusu ile aşağılık kompleksinin bağlantısı olduğunu düşünüyorum. potansiyelinin farkında olan bireylerde kıskançlık görülmez.
misal çizimlerim iyi değildir, ressam bir kadını kıskanma ihtimalim sıfır. pozitif mukayese etme yeteneğinizi geliştirirseniz hayatınız kolaylaşır. deneyin..
devamını gör...

üstteki yazarın ne sevdiğini profil fotoğrafından tahmin et

herşeyden nefret ediyor.
devamını gör...

ütü yapmak

çok seviyorum, sanıyorum ki bir şeyleri düzeltme isteğimden kaynaklanıyor. film açıp karşısında ütü yaptığım zaman 3 seans terapi almış gibi oluyorum.
devamını gör...

sözlük yazarlarının fotoğrafları

pembekriko
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

evden dışarı çıkmayı sevmeyen bir erkekle sevgili olmak

fb olmak istediğin kıza bir yalan bırak.
- evden dışarı çıkmayı sevmiyorum.
devamını gör...

arkadaşlar sizce yakışıklı mıyım sorunsalı

keşke daha az görseydim.
devamını gör...
devamı...

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim