aktivitesi sınırlı olan, gezmekten tozmaktan hoşlanmayan bir erkekle sevgili olmaktır..

gezmeyi seven kızların sürdüremeyeceği bir ilişki olur.
kızlar hep gezmek istiyor.
şahsen bu hiç bana göre bir şey değil.
üşengeçlik çok güzel.
devamını gör...
arkadaşlar siz (ya da aileniz) gezmeyi sevmiyor değilsiniz.
sizin paranız yok*

bahsettiğim para öyle ev araba değil, mesela canın bruschetta çekti diye ilk uçakla roma'ya gidebiliyor musun?
öyle bir paradan bahsediyorum...
devamını gör...
benim bu erkek fakat çok çıkmayı sevmeme sebeplerim sanırım bu ülkenin toplumu, ortam,içerik ve sunucu kalitesizliğidir.
sevmiyorum ulan işte herkesin özentilik doğrultusunda sürekli yaptığı aynı şeylerin bir parçası olmayı da sürekli dışarı çıkmayı da.

evde geçirdiğim vakit daha kaliteli ve verimli oluyor benim için, çok bunalırsam çıkıp dolaşıyorum tabii ama her akşam farklı bir mekanda veya farklı bir etkinlikte olamam. sevgilim olacak kadın bana sadece bu haftasonu şu tiyatroya gidiyoruz ertesi gün de şu senfoniyi dinlemeye gidelim desin canımı yesin ama haftaiçi her akşam bir mekana gidelim yemeği sürekli dışarda yiyelim kesinlikle çıldırırım ki zaten dışarıda olmayı bu kadar çok seven birisiyle de sevgili olabileceğimi sanmıyorum.

benim yapacağım iş yurtdışında bir hayat kurabildiğimde arabamla veya karavanımla bütün avrupayı,iskandinavya'yı dolaşmak olurdu.
devamını gör...
fb olmak istediğin kıza bir yalan bırak.
- evden dışarı çıkmayı sevmiyorum.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"evden dışarı çıkmayı sevmeyen bir erkekle sevgili olmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim