pencere amelesi rapunzel yazar profili

pencere amelesi rapunzel kapak fotoğrafı
pencere amelesi rapunzel profil fotoğrafı
rozet
karma: 3164 tanım: 338 başlık: 1 takipçi: 46

son tanımları


sözlük yazarlarının takıntıları

az önce marmarayda ağzında geviş getirerek sakız çiğneyen bir kadın eline hapşırdı ve demirdeki tutamaçı aynı eliyle tuttu.

şimdi bu eğitimsiz mağara kadınını ineceği durağa kadar göz hapsine almam gerekiyor çünkü dokunduğu hiçbir yere dokunamam.

ayrıca ellere de çok takıntım var. tokalaşmak benim için büyük işkence. eli yumuşak ve nemli olan insanların ellerinden tutamam, tokalaşmışsam elimi çitileyerek yıkarım, o an tiksintimi gizleyemem.
devamını gör...

bu saatte hala uyumama nedeni

çalıştığım günden beridir (yaklaşık 3 haftadır) şu saatleri göremiyorum yorgunluktan. gözlerim ağırlaşıyor, saatin akrebine direnemiyorum. yarın da tatil olunca neden gökyüzündeki yıldızları saymıyayım ki dedim.
devamını gör...

isimlerin kişiliğe etkisi

iki ismim var, bu sebeple çoklu kişilik bozukluğum var. eheheh

(sadece kötü bir espri)
devamını gör...

kendime notlar

aferin kız sana. 30’a 15 gün kala hayattan alman gereken dersleri alıyorsun bakıyorum da…

evet, repeat after me “önce ben, sonrası sonra…”
devamını gör...

25 eylül 2026 türkiye fransa maçı

hayattaki tek motivasyonum şu; barış alper’in futbolcu olup türkiye’nin en iyi kulüplerinden birinde yer aldığı, üstüne mbappe’yle karşılıklı top oynayabildiği bu dünyada ben istediğim her şeyi başarırım.

teşekkürler barış alper.
devamını gör...

geceye bir şarkı bırak

şu an balkonda, kulaklığı takıp maden suyu şişesini kendine mikrofon yaparak şarkı söyleyen (fısıldayarak elbette) bir manyak görürseniz o benim, ekteki şarkı da manyaklığa sebep olandır:

çamur - hara
devamını gör...

ne için yaşıyoruz sorunsalı

truman durumu çakmasın diye.
devamını gör...

ben bu yazıyı kendime yazdım

ah benim güzel kızım…üzülüyorum sana, acıyorum da zaman zaman. odanın her yerinde saçların,
artık bir el onları sevmediğinden, kırılıp dökülüyorlar.
bazen sol elin sağ elinden tutup kaldırıyor seni, hadi gidelim diyor ama onu da dinlemiyorsun. sahi, niye böylesin sen?

gülmekten kırışan dudak kenarınla ilgilenen insanlara,
gözlerinden akan yaşları göstermeye çalıştın beyhude bir çaba. görmediler, duymadılar, bilmediler… parmak uçlarınla gözlerinin olup olmadığını yoklarken utanmadın mı kendinden? sahi, nasıl böyle oldun sen?
devamını gör...

ruh eşini arayan yazarlar veri tabanı

arayanlar genelde belasını buluyor.
devamını gör...

ağlama duvarı

odamda bir köşe.
devamını gör...

yazarların keşke yeniden yaşasaydım dediği yaş

18.

bu yaşta aldığım kararların sonucunu 11 sene sonra dahi yaşıyor olmamdan ötürü, alnıma “bedel” dövmesi yaptıracağım.
devamını gör...

delirmemek için yapılanlar

erenköy ruh ve sinir’de 3 ay staj yaptım.
devamını gör...

yazarların bugünkü mutluluk sebebi

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

kimseyle görüşmek istememek

yaşadığım ve yaptığım şey.
3-4 gündür odamdan çıkmıyorum. bi ara dışarı çıktım, insanlara pek tahammül edemedim geri döndüm. kapım kapalı, yemek yemiyorum (tek iyi yönü zayıfladım biraz), aileyle muhattap olmuyorum. arkadaş desen zaten yok. sevgili…

neyse işte efenim, 16 metre karelik odaya kök saldım. kendi sesimi unutuyor gibiyim. diğerlerinin sesini unutsam iyi olur.

çok dinginim. fırtınam susmuş sanki. üstüme yapıştırılan “öfkeli, sinirli” sıfatlarını soyunmuşum gibi, öfkelerin kaynaklarını susturmuşum. fakat bu yalnızlıkta anladığım şey şu oldu ki; insan dünya üzerinde bir hacmi doldurduğunda değil diğerleri onu gördüğünde var olabiliyor. ve ben 4 gün öncesine kadar “ben varım” diye çığlıklar atıyormuşum.

21. yüzyılın siddhartha’sı oluncaya dek kalkmayacağım kendi çöplüğümden.
devamını gör...

geceye bir şarkı bırak

uzun zaman oldu dinlemeyeli. pencerenin tam karşısına oturup sokak lambasını izlerken dinleyeceğim şimdi. siz de öyle yapın.

sena şener - kapkaranlık her günüm.
devamını gör...

güne bir söz bırak

“dünya ayağımıza takılır, biz içimize düşeriz.”
devamını gör...

bulunulan ortamın kültür seviyesini yükseltmek

her gün gerçekleşen aile yemeklerinde söz konusu olan gerçekliktir. kendilerini daha fazla kötü hissetmemeleri adına tek öğün (odamda) besleniyorum.
devamını gör...

metal müziğin arabeskleri

steelheart - she’s gone
devamını gör...

insan ruhuna en iyi gelen şey

merhameti de sevgiyi de başka bedenlerde aramaktan vazgeçip kendinde bulmak. kendine merhamet etmeyi öğrenince ruhun da iyileşiyor.
devamını gör...

ben bu yazıyı kendime yazdım

her yolu denedin. bir insan da büyüttün bir hayvan da. hatta kucağın beşik oldu, kendini de büyüttün. bir çiçek yeşerttin kuru toprakta, denizleri içtin susadığında… başını kaldırıp saatlerce yıldızları da izlediğin oldu. bir çift göze de aşık oldun bir kuru söze de. ağladığın da oldu hem de delice.

ama yapamadın işte. ait hissedemedin bir türlü bu dünyaya. merakta etmiyorsun artık yaşama dair ne varsa. kulaklarını da kapamışsın nazım’a, yaşamayı ciddiye almak şöyle dursun, zeytin bile dikmek istemiyorsun.

en iyisi kalk git artık. sana göre değil buralar.
devamını gör...
devamı...

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim