prada black yazar profili

prada black kapak fotoğrafı
prada black profil fotoğrafı
rozet
prada black (flörtöz)
karma: 17357 tanım: 4096 başlık: 5 takipçi: 92
Be careful What you share on social media.

son tanımları


sektörü bırakan porno yıldızları

mia khalifa.
devamını gör...

seni seviyorum diyen kişiye teşekkür ederim demek

günaydın sözlük

siz siz olun kimseye sormadan evinde iftar organize etmeyin. sabah elektrik süpürge sesiyle uyandım kafam kazan gibi.

bana gün aymadı hala ama size günaydın sözlük ahalisi. hayırlı cumalar, god bless you.
devamını gör...

yazarların kendilerini çok haklı gördükleri tanımları

haklı olmak mutluluk getirseydi keşke.

(bkz: haklıyım ama mutlu değilim)
devamını gör...

meme yerine göğüs diyen insan

(bkz: beni tanıdılar siz kaçın)
devamını gör...

yeni başlayanlar için yalnızlık

ilk başlarda güzel gelecektir. kendime zaman ayırıyorum, rahatsız edici kalabalıklar yok, kafa açan gereksiz tipler yok diye sevineceksiniz ama bi yerden sonra kimsenin olmayışı iki kelam sohbete muhtaç kaldığınızı tokat gibi çarpacak yüzünüze. işte böyle anlarda insanların yıllardır size yaptığını düşündüğünüz şeyi siz yapmaya başlayacaksınız. sırf iki kelam konuşmak için arayıp yalandan ilgi dileneceksiniz. işiniz düştüğü için onları aradığınız gerçeği kendi içinizde bi ikileme sebep olduğundan ufak bi depresyona gireceksiniz öncesinde. sonrasında "ben bu kadar zayıf mıyım" diye silkelenip daha beter bi yalnızlığa atacaksınız kendinizi.

işte o noktadan geriye dönüş çok zor sevgili yalnızlık övücüleri ve yalnız kalmak için yanıp tutuşan yalnızlık sevicileri. yapmayın etmeyin, insanın sosyal bir varlık olduğunu kabul edin ve ona göre yaşayın en baştan. ben diyim güzellenen yalnızlık katlanılması kolay bir şey değil çoğu zaman. ha sen diyecekseniz de ben artık alışkınım. istesem de çıkamıyorum bu bataklıktan.
devamını gör...

sözlük bürokrasisi

umarım sözlük dedikodularına kurban gitmez. kulisçi yazarlara karşı bürokrasiyi savunacağım her daim. bürokrasi iyidir, neyi nasıl ne zaman yapacağınızı söyler.
devamını gör...

hazreti meryem olduğunu iddia eden kadın

bu kadın sanırım açıklama yaptı. benim öyle bi iddiam yok, umreye giderken videom çekilmiş ve üzerine hz meryem olduğumu iddia eden yazılar yazmışlar. tüm bu haberi yapanlar hakkında avukatlarım aracılığıyla suç duyurusunda bulunacağım diyordu. bence çok coşmayın gençler, başınıza iş alabilirsiniz.
devamını gör...

ac/dc tişörtü giyen kadınlar

sevdiğim kadınlardır. ac/dc giyin, giydirin. göbeği açık modelleri özellikle.
devamını gör...

güzel gördüğü tüm kadın yazarlara saldıran saldırgan kız

(bkz: beni tanıdılar siz kaçın)
devamını gör...

diyelim ki o bunu okuyor

ben selam vermişim, sen almamışsın. iletişim kuracaksak sen yazacaksın bana ne.
devamını gör...

santranç bilen kişi

(bkz: beni tanıdılar siz kaçın)
devamını gör...

yazarların kutlanmasını istediği gün

kabotaj bayramı.
devamını gör...

arkadaşa evleneceği kızın zinacı olduğunu söylememek

akıllara o şimdi asker filminden replik getiren başlık.


"olum söylemiştim sana, motor bu motor!"
devamını gör...

sevgilisi olduğunu bilmeden bir kıza yürümek

sevgilisi olduğunu bilerek bi kıza yürümekten çokta farkı yoktur. beni çokta durduracağını düşünmüyorum bu durumun çünkü ben yürüme seviyorum, flört seviyorum.
devamını gör...

libidosu yüksek erkek

(bkz: beni tanıdılar siz kaçın)
devamını gör...

puura ile aykırı sohbetler

şimdiye kadar tüm sözlük kavgalarını takip eden biri olarak bu kavgayı da haliyle ilgiyle izledim. afillibirbey' in ortaya bıraktığı diacord ekran görüntüsü ve yazdıkları bana puura adlı yazarın haksız olduğunu düşündürmüştür. puura sen haksızsın i... ve sana laflar hazırladım şöyle ki; birisi size bir süre ara vereceğini söylese onun günlerini boş bırakmayabilir, başka planlamalar yapabilirsiniz. sonrasında bu kişinin "gün benim, radyo benim. istediğimde dönerim" tarzında yaklaşımı hoş değil. sanki tüm sözlük ısrar etmişiz, nerede bizim puura diye kazan kaldırmışız gibi bir algı yaratması, üzerine hayranlarıyla(!) arasına moderatör giriyormuş gibi davranması hele tamamen çocukça.

şöyle bi bakıyorum yayın başlığına ikisi kendi fake hesabı toplamda üç kişi uplayıp durmuş sadece. yazmıştım daha öncesinde de "insanlar kahroldu amy, bayraklarla eğlence geri gelmeli" diyen sheldon cooper triplerine girmiş olduğunu düşünüyorum. oluyor bu kompleks radyocularda. en son at kafası radyoyu bi yerlere getirdim diye atarlanıp öfke kontrol sorunlarını sözlüğe yansıtmıştı bilmem hatırlar mısınız?

sözlük hesaplarınız tamamen kişiseldir istediğiniz an kafa izni alabilir, bol bol sözlüğü bırakacağınızdan bahsedip bırakmayabilirsiniz ama sizden başkasının da olduğu ortamlarda gidiyorum diyip sonrasında bana ne gitmiyorum demek, bir de kalkıp yokluğunda planlama yapan insanlara atarlanmak bana ilgi o......ğu gibi geliyor.
devamını gör...

birini sevdiğini anlama yolları

gözümü kırpmadan 3-5 saniye bakıyorum sevdiğim kişiye, sonra hızlıca gözlerimi kapıyorum. yüzü gözü götü geliyorsa gözümün önüne tamamdır. sadece götü geliyorsa fena ama. ona sevgi demiyorlar ama bence o da sevginin bir başka çeşidi.
devamını gör...

puura ile aykırı sohbetler

#2921946

the big bang theory diye bi dizi vardı takip ettiğim. o dizinin bi bölümünde sheldon artık youtube için yaptığı ve neredeyse kimsenin izlemediği "bayraklarla eğlence" adlı programına son vereceğini açıklamıştı. bunu kanalında söylediğinde bir (1) kişi videoya şöyle ironik bi yorum yapıyor; "tam sevecekken bitti"

bunu okuyan sheldon

"gördün mü amy, insanlar kahrolmuş. bayraklarla eğlence geri gelmeli."

geri dönüş yazısı bana onu anımsattı bi an niyeyse. bolşans.
devamını gör...

manita deyince akla gelenler

bi şarkı geliyor aklıma hep.

o ne biçim manita, 35 inde lolita....
devamını gör...
devamı...

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim