karşımdaki buna sahipse çok eğleniyorum, boku da yedi btw *. tartışmayı bir noktaya kadar hararetlendiriyorum. tam kazandı sanıyor, tiradını atıyor, "bence öyle değil" diyorum. o uzattıkça ben kısaltıyorum yanıtlarımı. son cümleyi söyledim sanıyor, tam o esnada düşünüyor gibi yapıp "tamam" diyorum akdhjw. hadi bakiiim :d.
sövenler oldu, karşımda delirdiler. "ayıp ama" dedim. :d.
#4079049
bu kel ve çirkin adam yalan söylüyor. bir yere döküldüğüm yok. işimiz var gücümüz var. sözlük 31ciliği dışında meşgalelerimiz vardı, gittik geldik.
söylediği 10 lafın 11i kendi sanrıları olduğu için bu adama itibar etmeyiniz.
yaklaşık 1 senemi aldı okumak. allahın belası insanlarla dolu ilginç bir eserdi. kimseye bir gram sempatim yok, estella hariç. nemrut kimseleri severim.
ne desem bilemiyorum. allah hepimizi var oluşumuza duyduğumuz utançtan sakınsın...
galiba yanlışlıkla böyle bir şey yaptım. bazen çılgıncasına ayarsızım. geri dönülmez yerler buralar. bi yandan da ben neylersem güzel eylerim. kesin bir bildiğim vardır.
neler oldu bilmiyorum.
bence kimse banlanmasın. banlananları geri çağırıyor adam zaten sözlük yazarsız kalınca. o yüzden hiç gerek yok. ama zorbalar sizi kaçırmış gibi olmuş böyle olunca. bilemedim :d.
gerçekten haberim yok hiçbir şeyden. en son deniz göktaşın tutuklanmasında kaldım. galiba lgbtq+'larla ilgili bir şeyler olmuş. bi de dün okul saldırısı gibi şeyler okur gibi oldum.
neler oluyor?
bilen özetlesin son birkaç ayı sevabına.
normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz.
Daha detaylı bilgi için çerez ve
gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.
online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.