doğruluğundan emin değilim ama seksendört grubunun asıl ismi
sex and dirty imiş fakat çıktığı dönemde rtük sağ olsun sorun çıkarmış ve seksendört yapmışlar.
ormanda yolunu yitirmiş çocuklar gibi terk edilmişlik içerisindeyiz.
önümde durup bana baktığında, ne sen benim içindeki acıları anlayabiliyorsun ne de ben seninkileri... ve senin önünde kendimi yere atsam,ağlasam ve anlatsam bile, biri sana cehennemi korkunç ve sıcaktır diye anlattığında cehennem hakkında ne bilebilirsen, benim hakkımda da ancak o kadarını bilebilirsin.
franz kafka-dava
ağladım çünkü seninle konuşamadım. ağladım çünkü sen beni görmüyorsun ve benn seni seviyorum. bilmiyosun. tabii nerden bileceksin. sen ancak birisi öldüğünde duygusal yaklaşıyorsun. senin duygu radarına girmek için illa ölmek mi lazım behzat? haklısın. cesaretin olmadan ne yapacaksın ki? hayatımda tanıdığım en korkak adamsın. herkese meydan okuyorsun ama kendi duygularından korkuyorsun. geçmişe saplanıp kalmışsın. en büyük felaketler senin başına gelmiş dimi. en büyük acıları sen çekmişsin ben hiçbir b** bilmiyorum ki. acı nedir bilmemm yalnızlık nedir bilmem. dünyanın ekseni kaydı behzat. 12 santim yerinden oynadı sen bana bir santim bile yaklaşmadın. saplantılısın. mutsuz olalım. ne var? bizdr mutsuz oluruz. ben seninle mutsuzluğa da varım.
behzat ç’nin en iyi bölümlerinden bir tanesi. benim için zirvede esranın öldüğü bölüm
ikinci sırada behzatın şulenin bernanın katili olduğunu öğrendiği
üçüncü sırada ise 78. bölüm
cevdetin haruna vurması bölümün yarısında uyuması, edayı aralarına almamaları herkesin eteğindeki taşı dökmesi, hayaletin ilk aşkı asla unutmayacağım unutamayacağım bir bölümdü.
bir tutkudur behzat ç.
süt parası başlık parası vs saçma şeyler yazılmış ama bir kürt kızı olarak o tarz adetlerin artık neredeyse kalmadığını söyleyebilirim. tamamen bitmedi evet çünkü her ırktan olduğu gibi kürtlerde de maalesef gelişime kapalı bir sürü aile var. ama genele baktığımızda neredeyse hiç kalmadı diyebilirim. ayrıca kürt kızıyla evlenme gibi bir başlığın olmasını bile saçma buluyorum çünkü evlendiğin, sevdiğin kişide aranılan kriterin ırk olmaması gerekiyor bence.
normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz.
Daha detaylı bilgi için çerez ve
gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.
online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.