kaynak
ankara'da 14 yaşındaki öğrencisine cinsel istismarda bulunan 62 yaşındaki din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni, savunmasında 'öğrencisinin erkek arkadaş edinmesinden dolayı iffetini korumak için kendi hayalini kurdurarak tatmin olmasını sağladığını, amacının öğrencisini korumak olduğunu' söylemiş.

öğretmenin çocuğu telefonla tacizleri dışında yalnız olduğu zamanlarda eve gelerek cinsel istismarda bulunduğunu da kaydetmiş. mesajlar delil olarak sunulmuş. dosyaya giren whatsapp konuşmaları ve gece vakti saatlerce yapılan telefon görüşmelerinin hafızlık eğitimi için olduğunu iddia etmiş. mesajlardaki cinsel içerikli yazışmaların sorulması üzerine adam, öğrencisinin erkek arkadaşlar edinmesinden dolayı iffetini korumak için kendi hayalini kurdurarak tatmin olmasını sağladığını, amacının öğrencisini korumak olduğunu öne sürmüş.

öğretmen, eve gelme olayını da kızın halasının kendisiyle birlikte olmak istediğini adam reddedince iftira attığını söylemiş.
devamını gör...
mide bulandıran açıklama.
bu yobaz tayfanın yaptıkları ayrı savunmaları ayrı mide bulandırıyor. beyin yerine ne taşıyorlar acaba?
devamını gör...
sözde öğretmenin branşı yazılmasa da tahmin etmesi zor değil. her zaman ki gibi millete nasıl yaşaması gerektiğini söyleyen, din ve ahlak simsarlığı yapan veba kitle.
devamını gör...
bi de öğretmen.
yarabbim, dünyanın mı ülkenin mi çivisi çıktı?
küçücük bir kız evladımız. okul, onların 2. yuvası.
inanmıyorum, haysiyetsiz, cibiliyetsiz, şerefsiz varlık. ar damarı çatlamış bunun. bununla ve benzerleri ile aynı havayı soluyoruz bi de.
bu kadarını midem kaldırmadı, ölüm bile az kalır buna.
insanlık, en çok insanlar da yok.
devamını gör...
-öğretmen
-din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni
-62 yaş

bu herif belki de 30 yılın üzerinde çocuk okutuyor. korkutucu.
devamını gör...
pırıl pırıl kafalar ne diyeyim
devamını gör...
(bkz: hüseyin üzmez)
devamını gör...
branş : din kültürü ve ahlak bilgisi.....
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"14 yaşındaki öğrencisini istismar eden öğretmenin akıl almaz savunması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim