süper lig 2024-2025 sezonu 5.hafta karşılaşması.

başlama saati 20.00

şenol güneş için ayrı bir anlamı olan maç.
devamını gör...
trabzonspor skor üretmekte ciddi sıkıntılar çekiyor. avrupa liginde rapid wien maçlarında gol atamadan elendikten sonra, konferans liginde iki st.gallen maçında 1 gol anca buldular. ligde ilk 2 haftada yine golleri yok, her iki maçı da 0-0 berabere bitirdi. 6 resmi maçta sadece tek golleri var.

beşiktaş rafa silva ve immobile ile bir ivme yakaladı. takım formu bireysel katkılara da etki etti. senede 3 gol atan gedson'un son 3-4 maçta belki de maç sayısından fazla golü var.

bu maçtan trabzon'un puan çıkarması mevcut koşullarda zor görünüyor. tek ümidi hoca değişikliği ve maçın trabzon'da olması. 2018'den bu yana aralarındaki son 15 maçta galibiyet sayısında trabzon 5-4 önde, kaldı ki beşiktaş'ın galibiyetlerinden ikisi son 2 maç. yani beşiktaş trabzon'a uzun vadeli üstünlük kuramıyor, her sene trabzon'a puan kaybı var. derbi psikolojisi devreye girerse belki yoksa oturmamış oyunu, skor üretmekte zorlanan hücum gücü ile; oyununu oturtmuş, çok kolay skor üreten beşiktaş karşısında durmaları mümkün değil.
devamını gör...
ali şansalan ataması, şenol güneş faktörü, milli takım aralarının bizim takım ritmini geçmiş senelerde olumsuz etkilemesi (sergenli sezon hariç) gibi faktörlerden dolayı az bi çekindiğim maçtır. az bi çekinme dediğim de antalya maçı gibi olur. 2 yer, 3-4 atarız. umarım.
devamını gör...
şenol güneş iyi bir başlangıç yapmak isteyecektir trabzonspor yenilmez.
devamını gör...
beğenirseniz maç yorumlarımı böyle yaparım artık
https://voca.ro/1ju6wxgxrk16
devamını gör...
ilk 11'miz belli oldu. joao mario kadroda. raşika solda masuaku'nun defansa destek için faydalı olur umarım. vurduğun gol olsun beşiktaşım.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel


edit trabzon 11'i:
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
fenerbahçeli bir vatandaş olarak beşiktaş'ı destekleyeceğiz.
şampiyonlukta da fenerbahçe olmazsa beşiktaş olsun .sıkıntı yok.
yeter ki 6sayar turuncu vişne çürüklü sütten çıkmış ak kaşık pensilvanyalı sürekli ayağa kaldırılan erkek futbol takımından ibaret bukalemunspor olmasın.
ama gerçek acıdır dostlar.eğer bizi elimine edip 6sayarla başbaşa kalırsanız sizi de eleyecekler haberiniz ola.sistem böyle işliyor.
devamını gör...
dursun kenarıda

hamsiler:1
kara kartalım:3

maçtan sonra görüşelim
devamını gör...
beşiktaş'ın karşısında durabilecek tek takım fenerbahçe. kolay kazanırlar.
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

hakem şu.
türkiye'de sıradan bir eyyam.
kupa finalinde de dirsek atan oyuncuya değil, dirsek yiyene faul çalan yönetiminden bugün de bekliyorum.
siyaset işin içine girip fatih tekke yerine şenol güneş getirildi.
değişik maç.
şenol hoca'yı severim, o ayrı.
devamını gör...
en zor deplasmanlardan biri ve bu sezon ilk zor maçımız olacak bana göre.şenol hoca ayrı bir hava ve motivasyon katacaktır ilk maçı özelinde ama iyi defans yaparsak bir şekilde golü atarız diye düşünüyorum. beşiktaş adına beraberlik bile iyi sonuç olur bu sahada. başarılar kartalım.
devamını gör...
hamsi avlamaya cıktık ha usağum..
devamını gör...
klasik haline gelen beşiktaş maçlarında devleşen bir uğurcan performansına şahit olduğumuz bir ilk devre yaşadık. yine var olmasa kırmızı kartımızın yeneceği bir maç ayrıca. ikinci yarı musrati yerine ndour hamlesi bekliyorum hocamızdan.
devamını gör...
banza isimli bi oyuncunun sahne aldığı maç. oyuncu derken baya bildiğin tiyatro oyuncusu. masuaku senin de ayağının ayarını silkeyim. sola, sana açılan topları neden hep tekte kesmeye çalışıyosun, bi tut bi bekle aküüğ.

joao mario; uğurcan'ın çıkardığı şut dışında pek etkili olamadı. raşika sağa geçince daha iyi oldu. sola semih hamlesi gelebilir. ben rahatım ya maç skoru 1-3 biz alırız gibi doğuyor içime.

vişka seni de severdim köpek herif. rafa'ya bişi olsaydı keserdim çükünü.
devamını gör...
maçın genelinde nerden baksanız 60-70 dakika stoperlerimizin rakip sahada 35 metrede oynadığı maç oldu. canımız sağolsun. baskımız iyiydi, son pas ve son şutlarımızda iyi olamadık. yedeklerimizin kalitesi de sıkıntı oldu. gio hocam semih'i sola, mario'yu 6'ya alarak iyi hamle yaptı kanımca ama gedson'un sakatlığı, ciro'nun erken çıkışı ilerde top tutmak konusunda bir miktar sıkıntı çıkardı. trippier geleydi harbiden iyiydi ya. iki bekimiz de bölüm bölüm iyi oynasa da masuaku'nun her maç kart görme ihtimali ve saçma sapan orta denemeleri, svenson'un asiste rağmen hücumdaki eksikliği canımızı bu sene fena sıkacak belli. raşika sağ kanatta iyi gibi gözüküyor ama arkasında svenson olunca ekstra beyinsiz, ekstra düz oynuyor. muçi'den olmayacak belli. yapacak bişi yok. muçi'nin satılmaması yönetime yazar. yabacak bişi yok. umarım ligdeki devre arasına kadar en az puan kaybıyla gider, devre arasında muçi'yi satar, ihtiyacımız olan katkıları alabiliriz.

son olarak; şu istatistikler tamamen uğurcan'a yazar. helal olsun adama.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
tirabizonlu kardeşler bjk.nın fazla havasını aldılar. " e nooldii rengin soldii" şeklinde küçük bir uyarı saysınlar.. e sezon uzun demiştik.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"15 eylül 2024 trabzonspor beşiktaş maçı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim