n. ş. a. beşiktaş'ın favorisi olduğu karşılaşma. inönü stadında oynanacak müsabaka saat 19:00'da başlayacak. maçın hakemi halil umut meler.

hafta arası başakşehir ile süper kupa oynayan trabzonspor'un beşiktaş karşısında direnebileceğini sanmıyorum.
devamını gör...
kg'nin net olacagi maç.
devamını gör...
göztepe maçının yorgunluğunu da üzerinden atan beşiktaş'ın trabzonspor karşısında oyun felsefesinden ödün vermeden üç puanı 2 farkla alacağını düşündüğüm karşılaşma. allah utandırmasın vurduğumuz gol olsun.
devamını gör...
bu müsabaka bariz hakem hataları ile potada tutulan diğer takımlara karşı,
beşiktaş ın, mücadele sahada olur mesajı vermesi açısından önem taşımaktadır.
devamını gör...
beşiktaş kazanacaktır benım tahmınım bu ama altmı olur üstmü bilemıyorum.kupon yapan varsa paylaşsın mutluluk paylaştıkça çoğalır.
devamını gör...
beşiktaşlı olduğum için değil,hissem olduğu için kazanmasını istiyorum. dua eden herkese benden çay 🫖
devamını gör...
kartalın penceleyecegi maçtır.

edit: tebrikler trabzonspor.
devamını gör...
beşiktaş'ın

ersin
rıdvan
vida
montero
rosier
atiba
josef
mensah
ghezzal
larin
aboubakar

on biri ile başlayacağı karşılaşma.
devamını gör...
ilk 25 dakikasında iki takımında net 1'er pozisyonu bulunuyor. beşiktaş beklediğimden daha düşük bir tempoyla maçı götürüyor. rıdvan yılmazın sakatlanmasından sonra oyuna giren n'skala adapte olamadı, hata yapıyor. hakemin güzel götürdüğü maç henüz faul düdüğü çalınmadı.

ileti girerken beşiktaş gölü buldu.
devamını gör...
ilk yarı itibariyle dengede geçen bir maç oldu. denge kısmı iki takımında kendini yeterince tarttığı ve pozisyon bulmasıdır. keyifliydi. her iki takımında kalecileri çok iyi performans göstermekte. beşiktaş'ın bazı anlar telaş futbolu oynadığını gördük, o anlarda trabzon' un kontra yakalama fırsatı oldu. ikinci yarının da zevkli geçeceğini düşünüyorum.
devamını gör...
ilk yarısı 1-1 biten karşılaşma. beşiktaş güzel bir kafa golüyle öne geçti. trabzonspor'un golü tamamen şans işi. montero kendi kalesine attı. beşiktaş alıştığımız o dominant oyunu oynayamıyor. pozisyona da girdik ama 1'den fazlası olmadı.

trabzonspor'u beğendim ancak ben bugün. beklediğimden çok yukarıda oynuyorlar. baker 0-0 iken karşı karşıya kaldığı pozisyonu atsa belki ilk yarı daha farklı ilerleyecekti.

ancak beşiktaş savunmada sıkıntı yaşamazsa maçı kazanır. o havayla oynuyorlar ama josef-atiba-mensah orta sahası biraz performanssız kaldı ilk yarıda. oraya yeni bir isim gelebilir ikinci yarı.

ayrıca maçın hemen başında sakatlanan abdülkadir parmak'a ve rıdvan yılmaz'a geçmiş olsun. umarım durumları ciddi değildir.
devamını gör...
küfürsüz, argosuz yorum okumak, fanatiklik değil l,futbol sever olarak yorumlamak çok güzel, hepimizin tuttuğu takım var; adam gibi futbol konuşulur sözlükte yeter ki,küfür ,hakaret fanatizm olmasın.
lütfen böyle devam edelim, lütfen bir birimizin fikirlerine saygı gösterelim.
devamını gör...
trabzonspor'un 2-1 kazandığı karşılaşma. gerçekten zevkli bir maç oldu. heyecan hep yukarılardaydı. her iki takımı da ama en çok kazanan trabzonspor'u tebrik ederim.

dorukhan'ın atılmasıyla 10 kişi kalan beşiktaş beraberlik için yüklendi. pozisyonlar da buldu ama olmayınca olmuyor. şans bugün trabzonspor'dan yanaydı.

ayrıca yediğimiz ikinci golün tarifi yok. büyük takımım diyorsan böyle gol yemeyeceksin. tamam karşındaki adam ele avuca sığmıyor, yetenekli bir oyuncu ama senin bu kadar kötü savunma yapman için bir mazeret değil.
devamını gör...
yan komşum beşiktaşlı, biraz fazla bağırdı bugün. ne oldu çok mu yeniliyor beşiktaş?
devamını gör...
sonuç olarak fenerbahçe haftayı lider kapatmıştır.
devamını gör...
maaşının bir kısmını veren takımı yenerek belki de dünyada bir ilk olmuş olan teknik direktörün takımının kazandığı maç olmuştur. nwakaeme denilen yattara v.02 beşiktaşımın savunmasını rezil etmiştir. sergen sana da bir çift lafım var. rotasyon yapıyorum dedin defans hattını bozdun böyle rotasyon olmaz. bir de transfere gerek yok diyenler var, kolej ruhu kaybolurmuş. ne koleji fakirliğin adı ne zamandan beri kolej ruhu oldu. bu takıma adam gibi 3 oyuncu şart.
devamını gör...
iki takımda oynamak için çıkmış sahaya,ilk faul 22. dakikada oldu... tebrikler.. maç beşiktaş'ın haklıydı fakat larin sayesinde eksik olan beşiktaş bir de kırmızı gördü...
tanım: trabzon kalecisinin aldığı maç
düzeltme : 26. dk imiş kangurular ile problemi olan bir arkadaş uyardı
devamını gör...
mücadeleci futbol ama skor yenilgi ve bana yine mide ağrısı, ah be beşiktaşım...
devamını gör...
çok keyifli bir maçtı.. kaliteli top oynayan rakiple olan maçları özlemişiz. trabzonun kalecisi uğurcan belli ki orada kalmaz. tek başına maçı çevirdi.
gönül isterdi ki kartalımız kazansın, tebrikler trabzon.
devamını gör...
karadeniz fırtınası, istanbul'da daha bir güçlü esiyor. ligde istanbul takımlarına konuk olduğu son 3 maçın 2'sini de kazanmıştı.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"31 ocak 2021 beşiktaş trabzonspor maçı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim