kilis‘in musabeyli ilçesine bağlı dorucak köyünde yaşayan 18 yaşındaki e.ö., çalıştığı biber tarlasında sancılandı. babası tarafından koronavirüs kuşkusuyla sağlık ocağına götürülen genç kızın gebe olduğu ve doğumun başladığı ortaya çıktı.
jandarma tarafından gözaltına alınan mehmet a. ise, e.ö. ile isteğiyle birlikte olduğunu öne sürdü. sorgusunun akabinde adliyeye sevk edilen mehmet a. tutuklandı lakin karara itiraz etti.



itirazında e.ö.’nün kendisine 19 yaşında olduğunu söylediğini ve nişanlı olmasına karşın peşini bırakmadığını iddia eden mehmet a. ,12 gün tutuklu kaldıktan sonra itirazı değerlendiren mahkemece isimli denetim kuralıyla salıverildi.
devamını gör...
tecavüzcü pedofilinin ilk 6 ay içerisinde şikayette bulunulmadığı için beraat etmesi haberi. aldığı güçle bir de gidip çocuğun ailesine tehditler savurmuş ''bana bir şey olmaz'' diyerek.

15 yaşındaki e.ö.'ye tecavüz etmesine rağmen, 6 ay içinde şikayetçi olunmadığı için serbest bırakılan arzık, e.ö.'nün ailesinin yaşadığı köye gidip aileye "devlet beni serbest bıraktı, dava düştü, kimse bana bir şey yapamaz" diyerek aileyi tahrik etmeye çalıştı. ifadesi alınan arzık, serbest bırakıldı.
kilis’te mehmet arzık adlı erkeğin cinsel istismarına maruz bırakılan e.ö.’nün zamanında şikayette bulunmadığını gerekçe gösterilerek istismar yerine “reşit olmayanla cinsel ilişki” suçundan devam eden dava, e.ö’nün “sanık beni tehdit ederek tecavüz etmiştir. kendisinden korktuğum için şikayetçi olmadım” beyanına rağmen düşürülmüştü.

buradan
devamını gör...
üzücü ama hukuki olarak doğru karar. şikayete tabi suçlarda şikayet hakkının süresi içinde kullanılması önemli. sürenin şöyle bir mantığı var diye anlatmıştı bir avukat: birini şikayet edeceğinden bahisle yıllarca şantaj yapabilir kişiler eğer süre sınırı olmazsa. mesela şu meşhur #metoo tayfası! yargıya başvurmayıp günün birinde attıkları tweetlerle; on yıl önce bana şunu yaptı bu kişi demişti.

doğum gerçekleşmiş habere göre. yahu ne kafalar arkadaş; evdeki çocuğun hamile olduğunu ana baba nasıl fark etmez 6 aylık olana kadar. hatta belki de doğum gerçekleşene kadar! o süre içinde bir iğrenç bir evlilik pazarlığı mı yapıldı çocuk üzerinden azizim!

bu arada bu dosyaya en başından gizlilik kararı alınmamış olması da hayrete düşürdü beni. yaşadıkları yer, kişilerin isimleri falan geçiyor haberde. oha yani! mağdur çocuk olduğunda kesinlikle gizlilik kararı alınmalı çocuğun bu salak toplumda yaşayacağı yıllarda olumsuz etkilenmemesi için.
devamını gör...
adli tıp bilimlerinde 16 yaşından itibaren zorunlu hallerde aile rızası ve mahkeme kararıyla evliliğe/beraate izin verilebilir denilir.
ancak 15 yaşında bir çocukla girilen cinsel ilişki çocuğun ve ailenin rızası olduğunu belirtse dahi kamu davasıdır. hem vicdanen hem hukuki olarak falso da falso!
devamını gör...
ciddi ciddi soruyorum bu ülke, bu insanlar için umudu olan kaldı mı?
devamını gör...
ülkede o kadar rezalet şeyler yaşanıyor ki artık düzgün ve doğru şeyler olduğunda şaşırıyoruz gelinen durumun açıklaması yok cümlenin iğrençliğine bakın çocuk ve tecavüz yan yana.
devamını gör...
çizgimden çıkıyorum, bu herifi asabiliriz.
devamını gör...
yemin ediyorum bir gram şaşırmadım ve bu şaşırmazlığıma da şaşırmıyorum. ne biçim bi çağa denk geldik de nasıl böyle anormal haberlere alışır olduk. baskıcı ailelere gel de her birey özgürdür de şimdi, nasıl özgür bıraksın çocuğunu? ülkede gün geçmiyor ki kıyamet alametleri yaşanmasın.
devamını gör...
ulan şeref yoksunu insanlar her yerde var tamam. bu hakimler nasıl bu kararları verip rahat uyuyabiliyor? nasıl eve gidip çocuklarını sevebiliyorlar? hukuku geçtim bunlar nasıl insanlar?
devamını gör...
daha neler neler var, ağzımı açtırmayın.. artık alıştım bu cezasız hükümlere. çok kötü bir şey biliyorum ama çok daha fenasını gördüm..
devamını gör...
ülkede adaletin olup olmadığını sorgulatan olay.

şimdi ben bu şahısa hakaret etsem, ona vermedikleri cezayı bana verirler.

ülkedeki adalet kavramı çok tuhaf bir yere doğru evriliyor. insanların adalete karşı olan güveni gittikçe azalıyor.

tecavüzcüler serbest bırakılır, hayvan katliamı yapanlar 1000 tl karşılığında salıverilir. istanbul sözleşmesi iptal edilir.

insanlar bir gün kendi adaletini sağlamaya başlarsa işte o zaman geri dönüşün olmadığı bir duruma düşer ülke.
devamını gör...
ülkede artık maalesef şaşırtmayan bir diğer rezalettir. hepinizin bir gün layık olduğunuz gibi can çekiştiğinizi görmek dileğiyle...
devamını gör...
olay doğruysa bahsi geçen tip fazla yaşamaz. her kahpeliğin bir bedeli var.
devamını gör...
yüzde doksan dokuz öldürürler bu salağı. aynen.
devamını gör...
önemli! birisinin yakını olma olasılığı yüksektir.
devamını gör...
sahi neydi adalet, hukuk, insan hakları. taraf olduğumuz çocuk hakları sözleşmesi gereği çocuğu koruma görevi üstlenen devlet böyle mi yapmalı. kişilerin egemenliği değil hukukun üstünlüğünü sağlamaz isen adaleti insanlar arar ve bu devletin görevini üstlenen bireyler nedeniyle anarşi ve kaos hakim olur. unutmayın!!! adalet hepimize lazım.
devamını gör...
evett bugun her birimiz hukuk savaşçısıyız demek.
bir avukattan, bir hakimden daha iyi biliyoruz kanunları büyük ihtimalle.
devamını gör...
hiç bir suç cezasız kalmayacaktır ya bu hayatta cezası verilir yok verilmedimi ilahi adalet der susarım
devamını gör...
simit sarayı gibi adalet sarayı. adaletsizlik diz boyu.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"15 yaşındaki çocuğu hamile bırakan pedofilinin beraat etmesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim