bir gram bile utanması olmayan pedofili varlığın, 15 yaşındaki kızla evlenmesine izin verilmediği için mahalleyi savaş alanına döndürmesi olayı.

merkez yüreğir ilçesi yunus emre mahallesi'nde 3 ocak günü iddiaya göre, kadir a. (26) komşusunun kızı 15 yaşındaki n.m.'ye aşık oldu. kadir a., babası şükrü (47) ve annesi sıdak a.'ya (45) aileye gidip kızı istemelerini söyledi. bunun üzerine anne ve baba n.m.'nin evine giderek, annesi emine ve babası mehmet m.'den kızı istedi. ancak aile "kızlarının yaşının küçük olduğunu ve okuduğunu" söyleyerek aileyi reddetti. a. ailesi, "düğün hemen olmaz, okulunu bitirir öyle evlenirler" dedi. ancak m. ailesi bunun uygun olmayacağını söyledi. a. ailesi ikinci kez reddedilince iki aile arasında tartışma çıktı. tartışmaya diğer aile bireyleri de karışınca kavga çıktı. kavga mahalle sakinlerinin araya girmesiyle önlendi. ancak ertesi gün kadir a., tekrar kızın evine gelerek n.m.'yi zorla almak istedi.

kaynak
devamını gör...
kadir a nın oğlan edilerek toplumsal düzenin yeniden tesis edilmesi gereken olay.
devamını gör...
cesaret kaynağı istanbul sözleşmesi'nin geçersiz kılınmasıdır.

madde 32 – zorla evlendirmelerin doğuracağı hukuki sonuçlar
taraflar mağdura gereksiz bir parasal veya idari yük getirmeksizin, zorla gerçekleştirilen evliliklerin geçersiz ve hükümsüz kılınabilmesini veya sona erdirilmesini temin edecek yasal veya diğer tedbirleri alacaklardır.
devamını gör...
eliyle malum işareti yapıp paylaştığı fotoğraflar ne zaman gelecek çok merak ediyorum. auuuuuuuuuuu.
devamını gör...
ormanlarda kimsesiz mi yetiştin de kardeşin yaşındaki kıza göz koydun diye sorarlar.
başka kadın mı yok çevrende be küçücük kıza talip olmak nedir? kızın yaşı çok küçük ayrıca aile de reddetmiş zaten daha neye terör estiriyorsun? 26 yaşında kazık kadar adamın 15 yaşında bi çocuğa talip olması hiç ama hiç normal değil.
devamını gör...
bunların nerden güç aldıklarını çok çok iyi biliyoruz. sonuçta nerde adalet nerde düzen? bir iki gün göz altında tutarlar sonra sal gitsin. olan o çocuk yaşındaki kızın hayallerine, umutlarına, geleceğine olur...
devamını gör...
aile vermeyince bir de kızı zorla almaya gitmiş maganda. tabi kendine göre orman kanunları geçiyor oralarda. daha çeksinler sıfırbir, çukur gibi dizileri aferin. bunlar hep onların eseri işte.
devamını gör...
ortadoğu'da sıradan bir gün.
devamını gör...
kadir a hayırdan anlamayan vura vura belinde kalas kırılası baş belası tip.
ulan hayır demişler işte, olmaz demişler. rızaları yok belli ki. daha neyin tatavasını yapıyorsunuz. biraz insan olmak bu kadar zor mu?!
devamını gör...
midem bulanıyor ya, nasıl bunu hayal dahi edebiliyor cidden, çocuk ya daha çocuk!!! zihniniz, ruhunuz iğrenç. kanınız bozuk, böyle insanların yaşama hakkı bile olmamalı, ya da hayatı boyunca yalnız olacağı bir kodese kapatılmalı. ne hale geldik ya?
beyinleri yerine düşünme kabiliyeti olan diğer organının kökünden kesilmesi gerek, bunlara az bile.
devamını gör...
ailenin reddi üzerine halen zorlandığı dakikada patatese çevirilmesi gereken adam.

zaten nefsi müdafaa için sebep de doğmuş artık.
devamını gör...
ruh caniliğinin farklı bir adıdır bu başlık.
devamını gör...
bu pılartformda küfür etmek istemediğim için tek diyeceğim " geberin " bu kadar net.
devamını gör...
evet haberin tam olarak başlıktaki gibi olması gerekirdi. peki haber nasıl yayınlandı? 15 yaşındaki komşu kızıyla evlenmek isteyen genç. kazık kadar adam 15 yaşındaki çocuğa musallat olmuş. bir de utanmadan reddedilince pompalıyı alıp kapıya dayanmış. bunu dile getiremiyorsanız habercilik filan yapmayın. delirtmeyin adamı.

istanbul sözleşmesi yaşatır.
devamını gör...
üstteki yazarların samimi yazıları o mahalleleri bilen biri olarak beni tebessüm ettirdi.
orada istanbul sözleşmesini duymamışlardır bile,kendi gündemleri vardır oranın.
yüreğir’i geçince solaklı kasabası vardır orası zaten ayrı bir dünya değil ayrı bir gezegendir.
o yaşlar o kasaba ve köyler için normaldir,erkek şahıs hayvanlık yapmıştır o ayrı ama kız ailesi eğer sert değilse olayda kan dökülmesi yakındır.
devamını gör...
pompalı tüfeklerin oyuncak gibi elden ele gezdiği, videoda beliren herkesin silahlı çatışmaya koştuğu, adana'nın olağan, huzurlu bir gününe şahit olduğumuz samimi görüntülerdir.
devamını gör...
arkasında dağ gibi ailesi varmış. aile bağlarını bilemem elbette ama şanslısın kızım. yoksa başı bağlansın da diyebilirlerdi.
devamını gör...
evet oranları açıklıyorum
kürt : 1.05
bedevi : 1.10
türk : 45.50
tanım : mezopotamya da sıradan haberler.
devamını gör...
bu insanların 'insanlığının suyu çıkmış'. böylelerine çare yok belki ama bundan sonrakilerin var. geçmiş değil ama gelecek bizim elimizde. yeni nesile sahip çıkmak lazım, eğitim lazım gerçek ahlak lazım ki böyle bağnaz kuyulara düşmesinler.
devamını gör...
bu ülkede çocukların erken yaşta evlendirilmesi ve baskı kurulması çok üzücü bir olay.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"15 yaşındaki çocukla evlenmek için zorbalık yapan adam" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim