normalde olan bir durum değildir. az önce başıma gelen elim hadise. elim olmasının sebebi şu an mesai saatleri içerisinde olmam ve önünde iş akdinin haklı sebeple feshi ile başlayan nal gibi bir kanun engeli olması. kanun koyucu sana sesleniyorum, biraz esnetemez miyiz kanunu. iş yerinde mesai saatleri içerinde gece yarısından gün ağarana kadar olan ki vakitte 2 adet birayı geçmeyecek şekilde çalışanın alkol alması iş akdinin feshine sebep değildir desen. biz de amire memura " kanun son derece sarih" desek. negzel olmaz mı?
devamını gör...
ziftin pekini iç.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"17 mayıs 2025 canımın bira çekmesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim