yazık. ülke vahabi çölüne döndü 15 20 yıla türkler azınlık olacak.
devamını gör...
o söylediğiniz rakam sadece esenyurtta, sefaköy'de ikamet eden sayıdır. tüm ülkedeki toplam rakam bunun kat kat fazlasıdır.
bazı ülkelerin nüfusu bile 10 milyon değilken bu kadar göçmeni ülkeye almak apaçık vatan hainligidir.
devamını gör...
4 milyon 893 bin mi??? güldürmeyiniz. zamanında nasıl telleri kesip ordu gibi girdiklerini hepimiz biliyoruz. hatta onu bırak daha düne kadar afganlar sürü gibi duvardan atlayıp girdiler ülkeye.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"2023 yılı türkiye'de yaşayan göçmen sayısı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim