mobile.twitter.com/Nureddin...

kemerleri baglayin, dimdik cakiliyoruz:

' 2013’ten beri düşük faiz politikamızı her uygulamaya yeltendiğimizde güçlü bir itirazla karşılaştık. bu sefer bunu uygulamada kararlıyız.'

bir daha 11-12 seviyelerini gormekte zorlanacagimizi tahmin ediyorum. su andan itibaren 20 olmamasi icin bir neden yok. acikca 'daha da dusurecegiz tl'nin degerini' demistir.

2013'ten beri faiz arttiran da bunlar, kuru dusuk tutmak icin 128 milyar dolari carcur eden de bunlar. simdi kalkmis... tovbe tovbe, kufretmeyecegim. yuksek enflasyon, yuksek kur, bedava isgucu donemi resmen basladi. bir sonraki ppk toplantisinda en az 200 baz puan dusurmezlerse adam degiller.
devamını gör...
içine birkaç teknik terimler ekleyerek, okurda "aman allahım bakın nasıl da bilimsel konuşuyor" düşüncesi oluşmasını planlayan tweet dizisi.

hadi tamam velev ki bu söyledikleriniz tamamen doğru, arkadaş sormazlar mı adama 20 yıldır neredeydi aklınız? bu halk koca yirmi yılın sonunda neden fakir? yukarıdaki arkadaşın da söylediği gibi faizi bu seviyeye getiren de sizsiniz madem öyle neden bunca yıl faiz ödedik biz bu yatırımcılara? şimdi aselsan'ın da satışı söylentiler var, umarım yalandır, bu kafayla hangi üretimden hangi katma değerden bahsediyorsunuz?
devamını gör...
e hani dış güçler yükseliyordu doları, hani dolarla operasyon yapıyorlardı iktidara. ulan hayatları yalan hayatları.
devamını gör...
atıldığı günden sonra sn. bakanı göreve getiren, türkiye ekonomi modeline geçişin habercisi yazılardır.
zaman su gibi akıp geçmiş.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"25 kasım 2021 nureddin nebati'nin tweetleri" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim