çorum hitit üniversitesi'nde rektör yardımcısı ve ilahiyat fakültesi temel islam bilimleri bölümü öğretim üyesi olan prof. dr. halil ibrahim şimşek.

hiçbir maddi getirisi yok demiş.


hitit üniversitesi ilahiyat profesörü, hitit üniversitesi mimarlık fakültesi'nin dekanı oldu güzel sanatlar, tasarım ve mimarlık fakültesi, spor bilimleri fakültesi ve turizm fakültesi'nden sonra birkaç gün önce fen edebiyat fakültesi'ne dekan vekili olarak atanan profesör şimşek'in ilgisi olmayan fakültelerde yöneticilik yapması, üniversitelerde liyakat konusunu bir kez daha gündeme getirdi.

ilahiyatçı profesör; "dekan değilim, vekilim" dedi. 2019 yılında rektör yardımcısı görevini üstlenen şimşek hakkında çıkan haberlerle ilgili "bunlar benim için ekstra yük. hiçbir maddi getirisi yok. dekan atanıncaya kadar zaten bu görevleri sürdürüyoruz. turizm fakültesi zaten pasif. güzel sanatlar fakültesi'ne de daha yeni bir arkadaş atandı. spor bilimleri fakültesi'nin dekanı geçen sene istifa etti. orada başka profesör olmayınca bana tevdi edildi. iki hafta önce de fen-edebiyat dekanı istifa etti. yeni dekan atanana kadar geçici olarak benim üzerime verildi. asli atamalar gerçekleşince bu görevler bizden düşecek" diyerek durumun rutin bir süreç olduğunu söyledi.


kaynak: www.memurlar.net/haber/9579...
devamını gör...
birini bulamayan var.
kul hakkı yemeye doymayan ilahiyatçı içeren haber.
devamını gör...
süper güçleri sahip yöneticidir. bunun başka bir açıklaması yok. ayrıca onun yaptığını çorumlu yapmaz.
devamını gör...
fetöcülerin yokluğunda çekilen okumuş yandaş kıtlığının doğurduğu sonuç. hani üniversite de üniversite olsa. tek prof buymuş.
devamını gör...
vekil dekanlıktır o. üniversitedeki en angarya iştir. yalnız bu uygulama eskiden beri vardı. sorun adamın vekil dekan olması değil, o zamana kadar fakültelere dekan atanamamasıdır.
devamını gör...
fakültede ne var biliyon?
torpil torpil!
devamını gör...
şaşırtmayan bir durumdur. sek sek oynuyor artık fakülte ve üniversitelerde rektörler.
devamını gör...
lütfü türkkan'ın da dediği gibi bunlar elhamdülillah demeyi bilmiyorlar. bir kere hamdolsun deseler ülke rahat bir nefes alacak. rektörken kendini dekan atayan mı dersin üniversiteyi aile şirketine çeviren mi. torpil de bunlarda hırsızlık da. doymuyorlar.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"4 fakülteye dekan vekili olarak atanan rektör yardımcısı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim