#2472358 ben daha önce söylemiştim demeyi çok seviyorum.*

7'li koalisyondan muharrem ince'ye de koltuk teklifi: sen de 8.cumhurbaşkanı yardımcısı ol...iyi parti genel başkan yardımcısı koray aydın'dan "muharrem ince'ye cumhurbaşkanı yardımcılığı teklif edilebilir. neden olmasın?" dedi.

"bunlar seçilirse erdoğan'ı yüzde 70'le geri getirirler" diyen ince, "sen ne istiyorsun, cumhurbaşkanı yardımcılığı, gel, sen ne istiyorsun, cumhurbaşkanı yardımcılığı, sen de gel. sana da 2 bakanlık verdim. böyle bir şey olabilir mi?" dedi.
buradan
ince'den chp'li vekillerin kendisine yaptığı çağrıya sert yanıt: inandırıcı değilsiniz. (bkz: https://www.haberler.com/gu...).
devamını gör...
yatak teklif edelerdi. escorta gidiyor adam.

ne koltuğu..
devamını gör...
ince'nin oy bölmesine engel olunup bir şekilde anlaşma sağlanmalı. ancak bir muhalif olarak bu kadar cumhurbaşkanı yardımcısı muhabbeti en başından yanlış. yarın fikir farklılıkları oluştuğunda işin içinden nasıl çıkılacak acaba orasını henüz anlayamadım. ortalık cumhurbaşkanı yardımcısından geçilmez oldu. çalışacak adam kalmadı herkes başkan herkes kral oldu.
bu konuda erdoğan'dan feyz almak lazım aslında. bunlardan hesap sormazsam namerdim diyen bahçeli'nin, soylu'nun, metin feyzioğlu'nun vs ipini nasıl tutup kendine bağlamış öğrenmek gerek. yoksa bu gidişle dünya tarihinde en çok yardımcılı cumhurbaşkanlığı rekorunu kırıcaz.

herkesin cumhurbaşkanı yardımcısı olmasındansa keşke herkesin mesleğine ve bilgisine göre bir makam dağıtımı yapılsa daha iyi olur. nasıl ki babacan ekonomistse onu ekonomi bakanı, ince'yi öğretmenliğinden dolayı milli eğitim bakanı falan yaparak ilerlemeler daha doğru olur sanki. bu gidişle temel dedeye de diyanet kalır herhalde.
devamını gör...
kaynak çok güvenilir yalnız: sabah.com

geçiniz efendim olmayan tekliftir. karapartinin kara propaganda kanalının kirli ve yalan haberidir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"7'li koalisyondan muharrem ince'ye koltuk teklifi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim