aklımı kaçıracağım. 18-35 yaş grubundaki futbolcular bugün itibariyle öncelikli aşı listesine alınmışlar.
türk çocuklarının eğitim ihtiyacı uzaktan giderilmeye çalışırken kendisinden başka kimseye faydası olmayan futbolcuların öncelikli aşılanması beni en hafif tabirle incitti.
bu ülkeye eğitim ne lazım, futbol bizi dünyanın en ileri ülkeleri arasına sokar heralde. bu kararın altına imza atan kimseye hakkımı helal etmiyorum.
1 yıldan fazladır evde küflenen tüm çocukların ahı hepsinin boynundadır.

link isteyenler için buradan
devamını gör...
#699691 entrysiyle öğrendiğim şaka gibi olaydır
devamını gör...
niye bu kadar şaşırdınız anlamadım? geri kalmış toplumların en büyük uyku tulumu futboldur. o yüzden bu şımarık cahil kişilere destek veriliyor.
devamını gör...
yuh dediğim olay. kardeşim bu ne saçmalıktır. birisi reklam yüzüdür elinde basın kartı var diye öncelik alır, birisi yılda milyonlarca euro kazanan topçudur öncelik alır. bu kararları kim veriyorsa iyice zıçtılar şimdi sıvıyorlar.
devamını gör...
öğretmenlerden ve öğrencilerden daha önemli tabii. biz eğitim yolunda ölürüz sıkıntı yok. maçlar devam etmeli.
devamını gör...
arkadaşlar öyle demeyin, futbolcular ülkemizin geleceğidir. aman aman dünya liginden geri kalırsak nolur hiç düşündünüz mü? felaket felaket! aman futbolcularımıza bir şey olmasın biz eğitimsiz devam ederiz hayata.
devamını gör...
çok önemli tabi ya, o milyonluk arabalarına çok daha rahat binmeliler, rahat rahat gezmeli tozmalılar... ülkeyi kurtarıyolar ne de olsa... oysa öğretmenler öyle mi? veya aklıma ilk gelen kuryeler vs...
devamını gör...
bir zamanlar ecevit'e yazar kasa fırlatan bir vatandaş vardı bende onun gibi gideceğim birilerine tüy fırlatacağım al tüy dik tam olsun diye.

ahali zarzor geçinip toplu taşımada seyahat ederken bana bir şey olmasın diye kendini paralıyor ama sen gidip futbolcuları öncelik listesine alıyorsun.

şimdi geldik azerilerin "bele vaxiyetin" diye bi sözü vardık.
devamını gör...
şu an tek derdimizin eğitim ve bu eğitimi nasıl sağlıklı bir şekilde sürdürebiliriz olması gerekirken bu dediğimin esamesi bile okunmuyor olması düşündürücü.
devamını gör...
çok yanlış bir uygulama. bugüne kadar süper ligde onlarca futbolcunun virüse yakalandığını duyduk. bir tanesinin bile bırakın vefat ettiğini ağır atlattığını bile duymadık( inşallah duymayalım zaten. hepsi çabucak iyeleşsin ama mesele farklı).
benim demek istediğim bu futbolcular hem risk grubunda değiller hem de çabuk atlatıyorlar. birde futbolculara çok yoğun bir tedavi uygulanıyor zaten. sonuç olarak aşı önceliğini toplumda furbolculardan önce hakeden milyonlarca insan var. bu aşıyı futbolculara öncelikli yapmak haksızlıktan başka bir şey değil.
devamını gör...
kul hakkına girmelerde bugün,futbolcular en hafif atlatanlardır ne önceliği sizin eğitime verdiğiniz değer işte bu üzücü.
devamını gör...
futbol büyük bir endüstri. topçular patır patır korona çıkıyor ve fikstür aksıyor, bu da yayın gelirlerinden tutun puan durumuna kadar bir çok şeyi etkiliyor. gelgelelim, öğretmenlerin, öğrencilerin ve eğitim sektörü emekçilerinin sağlıklarının önemsenmediği, insan hayatıyla oynanan ve toplum sağlığının hiçe sayıldığı sözekonu ülke gibi gelişmemiş ortadoğu ülkelerinde ise futbol endüstrisinde çarkların dönmesi tabii ki daha önemli.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"7 nisan 2021 futbolcuların öncelikli aşı listesine alınması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim