fenerbahçe'nin 2 penaltı aldığı ve karagümrük lehine olan bir takım tartışmalı pozisyonlarin hakem tarafından engellendiği maç.
devamını gör...
altay bayındır'in fenerbahçe'de oynayacak kalibrede bir kaleci olmadığını bizlere göstermiş maç.
bu adamı sisirdikce sisirdiler. ne cephe toplarinda iyi ne de çizgi kalecisi. sacmasapan bir kaleci.
devamını gör...
kalecisiz oynamamıza rağmen 5 tane atıp 4 tane yediğimiz maç
devamını gör...
yine kan almislar fenerbahcenin berisinden. 3,5 atiyor bi taraflari ne de olsa gumlucekler bi yerde onlarda farkinda, altay ne lan kova kaleci.

fenerbahcenin kendi evinde 4 gol yedigi mac.
devamını gör...
mal değneklerinin başlığına koşarak geldiği 5-4 yendiğimiz maç. peki niye mal değneği dedim ben??çünkü toksik kafa ile futbol yorumlamak bu oluyor en fazla.
toplama bakarsanız muhteşem seyir zevki olan bir maç oldu. her atraksiyon vardı, ee bir de 3 puan almışız daha ne olsun!?
neymiş peki mesele bu toksik ergenler için?
fenerbahçe 4 yemişmiş!! eee ulan dingil o attığımız 5 gol evrene gönderip geri gelen ve sayılmayan türden falan mı?
maç yorumu yapmayacağım, sadece altay'ın devam eden yüksek formsuzluğu ile defansın bu maça dair çok kötü oynaması sebebiyle 4 şut var kaleyi bulan ve hepsi gol oldu.
luan peres sakat, serdar tam hazır ve kendinde değil, ferdi son anda sakat ve onun yerine lincoln ile başlanıyor. osayi sağ bek gibi ama orta 5'lide, ismail de szalai ve gustavo'nun arasına 3'lü defans tamamlıyor.
ve takım çatır çatır maça başlayıp dmc olan ismail ile birlikte 3 defans oynuyor.
burada asıl mesele hocanın da (j.j) maç sonu dediği gibi szalai tüm sezon en çok maçı oynadı, almanya ve italya grubunda uluslar liginde tüm milli maçlarda oynadı ve haliyle yorgunluk var, bunlar olur.
bu takım sezon başından beri hem yumuşak ğ saray takımından hem de beşiktaş takımından 2 kat fazla maç yaptı. avrupa liginde ilk 2'de ligde iyi bir yerde. kimse tıraş yapmasın, 1.5 maç rotasyon ve eksiklerin dönmesi de herkesi adam eder.
rahat olun, keyfine bakın. maç kaybedilir de kazanılır da, önemli olan oynanan oyun ve mentalite.
herkes kendine baksın, bak ts avrupa ve lig ile birlikte götü kaybetmeye başladı bile. bizim 6 attığımız adamları yenememişler akşam, başak yenildi.
son not/ kendi çapında eğlenen salakları bırakın eğlensinler, siz takıma 1 maçlık bireysel hatalar için ve performanslar için kapı kapatmayın.
bu kadar basit, destek olun hocaya da takıma da inanın.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"9 ekim 2022 fenerbahçe fatih karagümrük maçı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim