gaziantep halkını derinden üzecek haber.

--- alıntı ---

medya takip kurumu ajans press, türk mutfağı ile alakalı basına yansıyan haberleri inceledi. kurum, dijital basın arşivinden derlediği bilgilere göre 2020 yılından bugüne kadar türk mutfağı ile alakalı basına 3 bin 307 haber yansıdığı tespit edildi. adana kebap ile çıkan haber adedi ise 285 olurken, köfte ile alakalı 5 bin 593 haber olduğu kaydedildi.

ajans press'in, tasteatlas verilerinden elde ettiği bilgilere göre, dünyanın en iyi geleneksel yemekleri belli oldu. böylelikle türkiye'den birbirinden güzel 5 lezzetin listede yer aldığı saptanırken, birinci sıraya italya'dan margherita pizzanın yerleştiği kaydedildi. ikinci sıraya ise en sevilen lezzetlerimizden adana kebap yerleşirken, üçüncü sırada japonya'dan ramen (erişte) yer aldığı kaydedildi. türkiye'den listeye giren diğer lezzetler ise; biber dolması, sarma, köfte ve döner olarak görüldü.

--- alıntı ---

kaynak: www.memurlar.net/haber/9488...
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"adana kebabın dünyanın en iyi 2. geleneksel yemeği olması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim