kaynak
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
samsun’da bir kepçe operatörü yıkım için gideceği adresi karıştırınca yanlış binayı yıkmış, ardından yıkım masraflarını da talep etmiş. binanın sahibi, "adres yanlışlığından gelip yıkmış burayı. sıkıntı yok zaten biz yıkacaktık ama adam malzemeyi almaya çalışıyor. arada var 2 kilometre mesafe. yakın bir yerde de değil" şeklinde konuşmuş.
devamını gör...
zaten biz yıkacaktık diyen adam başka bir şey isteseymiş olacakmış demek.
devamını gör...
mizah dolu memleketimden, skeç gibi olay. her karışı ayrı bir espri. "sıkıntı yok biz zaten yıkacaktık" kısmına ayrıyetten bayıldım. hayat gerçekten kurgudan daha garip.
devamını gör...
körün istediği 1 göz allah verdi 2 göz misali.
devamını gör...
parayı vermese başı ağrımaz.(bkz: swh)
devamını gör...
kepçeyi kullanan babuş; sağlam bir gta tutkunu bir abimize benziyor.

mission: kepçe ile kafana göre bi evi yık.

müthiş.
devamını gör...
fıkra gibi bir olay; insanın aklına cem yılmaz'ın sözleri geliyor, "trabzon'a gittim, bir kaç tane fıkra içinde yer aldım." diyordu. hava alanını sordum, uçak hava alanını mi, diye soruyorlar; diye konuya açıklık getirdi.
bir kaç yıl önce çok trajik bir olayda olmuştu, samsun'da; motosiklete binen bir kişi rüzgardan korunmak için ceketi bağrına (göğsüne) gelecek şekilde, giyiyor. kaygan yolda motosiklet kazası yapıyor. kazayı gören kişiler, kazazedeye müdahale ediyorlar, ceketini ters giyildiğini anlamaksızın yaralının boynunun kaza sonucu döndüğünü düşünüp, düzeltmeye çalışıyorlar; sonuç tam bir facia oluyor, yaralının boynu kırılıyor
devamını gör...
samsunda yaşanan sıradan bir olaydır. evet.
devamını gör...
abi işte protein almadıkça ülke zekası geriye gidiyor. dünya insanı da doldurdular olmayan kafalar iyice yoruldu.

ben çocukken yıkılacak ev önceden belirlenir, işaretlenirdi. değil operatör, balyozlu adam bile işarete bakar, yine bir sorardı. yani demir çağından kalma bu kadar basit bir akıl bile kalmamış.

sebze de el yakıyor, artık vitamin eksikliği de coştu. iyice quasimodo ülkesi olduk.
devamını gör...
adam zaten evi yıktıracakmış beleşe yıktırmış adam şanslıymış.
devamını gör...
bir garip haberdir zira yanlışlıkla yıkılan ev de yakın zamanda yıkılacağı için boşaltılmış. yani kepçecinin parasını istemesi gayet normal zira yanlışlık yapmış olsa da zaten yıkılacak olan bir evi yıkmış. o yüzdendir ki yargı da bir cezai yaptırım uygulamamıştır kendisine.
devamını gör...
beleşe yıktırmakla kalmayıp üstüne bir de tazminat istemesi tüm binayı tazmin ettirmesi gerekir. biraz kafası çalışıyorsa yapar bunu.
devamını gör...
mizahşör bir yazarın nickalti sandım. sanki türkiye'de yasamiyormusum gibi.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"adresi karıştıran kepçe operatörünün yanlış evi yıkması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim