samsun vezirköprü'de toprak kayması sonucu kenan ak ve hayati ak isimli 2 kardeş göçük altında kaldı. kardeşleri kurtarmak için yola çıkan afad ekibinin yolda namaz molası verdiği öğrenildi. göçük altında kalan 2 kardeş kurtulamadı.
twitter.com/cumhuriyetgzt/s...
tek söylemek istediğim, gidilen mesafe 110 km yani yolda giden afadcıların toplam muhtemel yolculuk süresi 1,5 saat...
devamını gör...
o namaz kılarak hesapta iman ve ibadet ettiğiniz(!) allah belanızı versin.
ulan cem denen bir şey var!

(bkz: koyun üretim merkezi imam hatipler kapatılsın)
devamını gör...
yalnızca bizim ülkemizde rastlanılabilecek artık pekte tuhaf gelmeyen olay.hani birgün itfaiye yangına giderken hayrat çeşmesinden depoyu doldurdu diye haber görsem şaşırmam yani o derece.
devamını gör...
bir dönem kampüste ülkücü tipler ramazan ayında kızının dersten çıkmasını bekleyen bir anneyi sigara içtiği gerekçesiyle tekme tokat dövmüşler, sonra “yorulduk gardaş bi sigara içek” diye mola verip sigara içmişlerdi. böyle bir anı da aklıma geldi bu başlığı okuyunca.
devamını gör...
işte bu kafa her yerde ve bu ülkenin güvenlik sorumluları öyle bir şey yok ispatlayın ıstıfa ederım dıyordu. ziyan insanlar
devamını gör...
pandeminin ortasında namaz kılmak için kısıtlamaların delindiği bir ülkede şaşırtmayan, sıradan bir haberdir.
devamını gör...
ülkenin her yerindeki afad ekipleri aynı demek, dedirten başlık. doğa yürüyüşüne gittiğim bir grup var. bir haftasonu afadçılar da katıldılar. aslında tatbikat ve eğitim yapmaları gerekiyor. bizim yürüyüşe kitlediler kendi işlerini de. başlarındaki üslupsuz müdürün "sen, sen" diye eli kıçında emir yağdırmaları mı dersiniz, bir sedyeyi kurup da taşıyamamaları mı dersiniz. bizim grubu da bozdular o yürüyüşte. başıyla sonu arasında 1 km mesafe olur mu ekibin? ama pandemi yasaklarından hiç etkilenmedikleri - güya arama kurtarma- 24 saatlik izin belgeleriyle ziv ziv gezdiler gece yağan karda piknik yaptılar. asla güvenmem beni arayacaklarına da kurtaracaklarına da.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"afad ekibinin acil yardıma giderken yolda mola vermesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim