kent konseyi logosundan atatürk fotoğrafının kaldırılıp yerine paşa cami fotoğrafının yerleştirilmesi olayı. buradan

mustafa kemal atatürk’ün bağımsızlık savaşının en önemli adımı olan büyük taarruz’u başlattığı afyonkarahisar’da akp’li afyonkarahisar belediyesi kent konseyinin logosundaki atatürk fotoğrafını kaldırdı. kaldırılan fotoğrafın yerine paşa cami’nin fotoğrafı yerleştirildi.
sözcü’den müslüm evci’nin haberine göre; afyonkarahisar belediyesi’nin temmuz ayı olağan meclis toplantısında gündem dışı söz alan chp meclis üyesi hüsnü taşer, belediye başkanı mehmet zeybek’e kent konseyi’nin logosunun neden değiştiğini sordu.

akp’li afyonkarahisar belediye başkanı mehmet zeybek ise, “bu logo değişiminin farkında değilim. arkadaşımızı çağırırız. nedir ne değildir, bilgilendirme yaparız” dedi. konuyla ilgili ulaştığımız kent konseyi başkanı şemseddin yasan ise, logonun neden değiştirildiğine ilişkin açıklama yapmaktan kaçındı. yasan, “şu bu konuyla ilgili konuşmak istemiyorum. yakın zamanda kamuoyuna geniş bir açıklama yapacağım” şeklinde konuştu.
devamını gör...
mm..ok. ama adam aklımızda nasıl çıkarıcaz başganım!? hayır hafızayı gözümüze alet tutup silemedikten sonra isterseniz dünyayı yakın kalanlar yine atatürk diyecek. sorry
devamını gör...
istedikleri kadar çıkarsınlar atatürk asla akıllardan silinmezdir. gün geldiğinde onlar akıllardan çok çabuk silenecek
devamını gör...
kocatepe'yi tarihten nasıl sileceksiniz?
büyük taarruz'un son safhası türk askerî tarihine ve dünya tarihine geçen başkomutanlık meydan muharebesini yok etmeniz imkansız.
devamını gör...
tavşan dağa küsmüş. bunu yapanlar benim gözümde kubilayı katleden, nifak çıkaran, arkadan dolaşan adamların torunlarıdır. anneler kutsaldır.
devamını gör...
böyle kücük kücük işler,oyunlar ancak bu belediyelere yakışır ki bu hareketler bile paşamın ne denli büyük olduğunu gösteriyor. zira nefes almadıği halde onunla savaşıyorlar ve en sonunda kaybedecekler. ınceden inceden üstünü çizmeye calistikca ne kadar önemli olduğunu bizlere bir kere daha hatirlatmiş oluyorlar.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"afyonkarahisar konsey logosundan atatürk fotoğrafının kaldırılması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim