fanatik


trabzonspor başkanı ahmet ağaoğlu’ndan maç sonunda olay açıklamalar... “diğer kulüpler de verilen kararlardan muzdariplerse, bizimle birlikte gelip, fıfa’da mücadele etsin. pazartesi günü fıfa’ya başvuru yapıyoruz. sistemin değişmesi lazım. bu ülke 30 senedir hakem tartışıyorsa sistemde hata var!”
devamını gör...
kesinlikle sistemin değişmesi lazım. hatta yapılabilirse yabancı hakeme geçilmesi lazım. sanırım portekiz'de geçmişlerdi. bu eyyamcı hakemlerle türk futbolu hiçbir yere gidemez. avrupa'da gayet iyi maç yöneten cüneyt çakır türkiye'de eyyamcılığın kralını yapıyor.
devamını gör...
koca ülkedeki herkes mızıkçı olabilir bence. sanırsın 30 senedir harikalar yaratıyorlar da hakemler engel oluyor
devamını gör...
beşiktaş ve diğerleri...
gidilsin, öncesi ve sonrası lig incelensin. fenerbahçe'nin maç bazında, galatasarayın lig bazında işler çevirdiği aşikar.

bir masa var ve kimin eli kuvvetliyse onun gücü diğerlerine yetiyor.

masada değil sahada oynayanlara selam olsun...
devamını gör...
kendine göre haklılığı olabilir. liglerin uzun uzun yıllardır temiz olmadığı aşikar.
hakemlerin futbolu bilmediğine eminim. belki çok çok azı biliyor.
ne oyun içindeki futbolcu psikolojisinden anlıyorlar, ne futbolun temel ögelerini biliyorlar, ne de fizik kurallarından haberleri var.
izledikleri bir pozisyonun dahi nasıl geliştiğini anlayamayacak kadar şuursuzlar, bundan %100 eminim.
(kötü niyet kısmına girmiyorum bile)
evet ben bir fenerbahçeliyim, yarın desinler ki almanya, ingiltere ve ispanya'dan her hafta karma hakemler gelecek ve maçları yönetecek
önümüzdeki 3 yıl için, ben razıyım. çok ciddiyim. yeter lan bu oksimoron durum,şu oyunun elle tutulur bir güzelliği vardı, iki kelime türkçe bilmeyen adamlar türk futbolunu yönetiyor, türk kulüplerinde yer buluyor, şu güzelliği de sikib* attılar.
bakın 3 sezon yabancı hakemlerle izleyelim en ufak bir kavga gürültü olmaz ve şampiyon olan takımı da herkes hakederek kazandı diye alkışlar.
devamını gör...
başvurunun sonuna 2010-2011 sezonu şampiyonu ile alakalı bir bölümün de muhakkak eklenmesi gerekir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ahmet ağaoğlu'nun fifa'ya gidiyoruz açıklaması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim