kaynak
iş adamı ali ağaoğlu kalp krizi geçirmiş ve hastaneye kaldırılmış.
devamını gör...
sakın mavi haptan olmasın.
devamını gör...
öncelikle geçmiş olsun.her şey paracılar burada mı? yüksek ihtimal hayatına eskisi gibi devam edemeyecek,diyetler,ilaçlar,kontroller e ölüm korkusunu da ekle listeye her şey para dimi?
edit: akla ihtiyacım olursa en kötü ihtimal gider bir klozet kapağına falan danışırım eminim senden daha iyi bir fikri vardır.fakirmiş :) edit2:ulan senin kalp krizi geçirmiş insanların geri kalan hayatları hakkında fikrin var mı? misal bir daha ızgara et yemeyeceksin dese doktor tuz yok şeker yok sigara alkol yok uyuşturucu yok performans arttırıcı haplar yok tansiyonun belli sayıyı geçmeyecek (sex?) sen mesela karaciğer nakli olan insanların hayatlarına sağlıklı insanlar gibi devam ettiklerini mi düşünüyorsun her gün 10 tane hap yutmak zorunda o insanlar hemde saati saatine şaşmaz bir rejim içinde böyle yaşadığını bir düşün omo sonon omrumde sohop olomoycon kodor poroso vor alsın yesin paraları şimdi.sağlık en büyük zenginliktir olm sizin ruhunuz fakir para size ne yapsın
devamını gör...
seven fakir dostları karanfil, eşleri gül alıp hastaneye koşsun. en çok seveni orkide falan alıp farkını ortaya koyabilir.
3 eşi olan bir adam hastanelik olunca nedense aklıma viagra vb bir ilaç etkisi geliyor. tabi ölse bile böyle gösterilmez. namazda secdeye kapandığında kalpte oluşan bir sıkışma falan denir.
devamını gör...
hayat bu kadar basit işte istediğin kadar paran olsun hazin son kaçınılmaz.
devamını gör...
ulan hala bak işte paraya değdi mi falan diye laf sokuyorlar akıllarınca.

yahu şu an o adam senin bir omurde kazanacağın parayı sağlığına harcayacak muhtemelen de turp gibi de çıkacak. bu neyin kafası arkadaş.

siz dua edin de şu doktor yokluğunda hastanelik olmayın.

tanım bir müteahhidin kalp krizi geçirmesi.
devamını gör...
istanbul'daki bombalı saldırıda yaşamını kaybeden insanlarımıza karanfil atan acılı insanlarla t.şak geçip "fakirler karanfil atıyor ben parayı bastım gül attım" demişti. öyle geldi aklıma birden. bakalım buna kim hangi çiçeği atacak?
devamını gör...
çok güzel, krizlerin devamını diliyor, böğüre böğüre gebermesini temenni ediyorum.
devamını gör...
kalp krizi geçirmiş fakir birinden bin kat iyi yaşayacaktır.

tedavi alacak, kriz sonrası çalışması gerekmeyecek, ölsem bıraktıklarım düşkün kalır mı diye buruklanmayacak.

bırakın ucuz avuntuları.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"29 haziran 2022 ali ağaoğlu'nun kalp krizi geçirmesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim