fikret kızılok'a yazdığı rivayet edilir.
devamını gör...
fatih kısaparmak
devamını gör...
ilgili şarkısının sözlerini ahmet kaya değil yusuf hayaloğlu yazdığı için baştan hatalı sorunsaldır.
devamını gör...
fatih kısaparmak'ın konuşurken de solcu olmaması hasebiyle, cevabının fatih kısaparmak olmadığını düşündüğüm sorunsal. fikret kızılok olduğu yönünde de iddialar mevcuttur.
devamını gör...
amasyalı alevi kökenli bir bayan mesai arkadaşımız vardı. kocası da türkü barlarda saz çalarmış. bir keresinde '' bu solcular içti mi sapıtıyor. '' demişti. zannımca şarkı belli bir kişiden ziyade ataerkil ve bugünkü tabirle toksik masküleniteyi aşamamış, tumturaklı sözler ve hayata dokunmayan retoriklerinin altında tam bir hanzo yatan her ideolojiden adama ithaf edilmiş gibi.

entelektüel açıdan kendisini yetiştiren ama içindeki kasabalıyı atamamış kişiler bu ülkede hep mevcuttu. okurlarını taciz ettiği açığa çıktığı için intihar eden bir yazar vardı. bir tanesi de twitter üzerinden günah çıkartarak özür dilemişti. aslında sağ kesimden de çok var. fikri yetkinliği kendi cenahının ortalamasının çok üstünde olup da, üniversite hocası eşini döven mümtazer türköne gibi. ama ülkücüler biraz daha höt zöt tipler olduğu için pek yadırganmıyor. yusuf hayaloğlu bu şiirinde 3. dünya aydınlarından bazılarının anatomisini çizmiştir.
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

ben gazete küpürünün yalancısıyım.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ahmet kaya entel maganda'yı kime yazdı sorunsalı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim