cidden takdir edilesi bir durum bu. ilişkiyi ailesi çerçevesinde yaşamayan, dünyada sadece ikisi kalmışçasına yaşanan ilişkiler oluyor bunlar hep. bundan daha yüce bir aşk, tutku var mıdır sorarım.

fazla ileriye gitmemek şartıyla yapıldığında, ailenin yanında kucağa da yatılabilir. sıyrılın artık şu geri kafalarınızdan.. hep özeniyorum böyle çiftlere..

kavga etseler daha mı iyi ailenin yanında sonra. bu tarz eylemlerin show amacı gütmediğini düşünüyorum şahsen. gerçek aşk bu. ailenin yanında bile böyle olanların sosyal hayattaki birbirlerine olan tutkusunu kıskanıyorum hep, evet kıskanıyorum.

bence herkes bir kere de olsa annesinin yanında sevgilisinin kucağına bırakmalı kendini.
devamını gör...
kocasının kucağına oturanı duymuştum da bunu ilk kez duyuyorum be moruk.*
libidosu bu kadar coşkun bir hanımefendi varsa lütfen beni bulsun.
devamını gör...
eşhedüü... dur ya kafirim ben.*
t: hangi coğrafyada olduğunun farkında olmayan yazar beyanı...

ayrıca açık kalmış pilot kalemin çanta içerisinde her şeye akması gibi, birbirine haddinden fazla bulaşan çiftler bana itici geliyor.
devamını gör...
hayırlı cumalar sözlük.
devamını gör...
avrupalı sevgili olduğu durumda daha siz fark etmeden gerçekleşebilen, insanı kan ter içinde bırakabilen, ne bok yiyeceğim şimdi düşüncelerine misafirlik edilmesine sebebiyet veren eylemdir.
devamını gör...
sonra bi uyandım shameless bitmiş.
devamını gör...
medeniyet, rahatlık, hoşgörü vs başka şeydir, saygı başka bir şey. yarın biri gelip de ananın babanın ağzına sıçmak diye başlık acarsa şaşırmayacağım
devamını gör...
akşamda babanın kuşağına otururuz artık .
devamını gör...
oldu o zaman biz kalkalım.
devamını gör...
başlıkta ve tanımda hiç bir şekilde cinsiyet vurgusu yapılmadığı için, gözümde erkeğin kadının kucağına oturduğu canlandı. böyle olunca, güldürdü. gerçekten böyle yapılsa komik olabilir. tabii o sırada kadın kişisi ezilme tehlikesi yaşıyor olur ama olsundur, ilişkiye renk gelir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ailenin yanında sevgilinin kucağına oturmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim