muhaliflerin enflasyon %150 yetmez diyeceği, ama aynı şeyi halk partisi yapsa öveceği nitelikte bir haber.

buradan
devamını gör...
çakallara bak çakallara. sanki vatandaşa hizmet etmiş sahtekar akpliler!

ulan kendi belediyelerindeki kadrolar hep kendi torpilli yalakaları olduğu için sağ cepten al sol cebe koy olayı bu klasik.

öyle lanse ediliyor ki gören de kadroları hak edene veriyorlar sanacak. akpnin ciğerini biliyor bu millet artık. istediğiniz kadar yalan reklam yapın inandıramazsınız!
devamını gör...
ülkeyi soyup, soğana çevirdiniz. halkın parasını kendi aranızda pay yaptınız. sanki belediye işçilerine o zammı yapmasa ne değişecek. yine paramızı bir şekilde eziyorsunuz.
devamını gör...
ya size zam yaptık ama maaşlarınızın bilmem kaçta kaçını şuraya buraya bağış yapıp makbuz getireceksiniz diyen biri varsa. aklımda deli sorular
devamını gör...
asıl amaç, chp belediyelerinde çalışan işçilerin aklına kurt düşürmek. "adamlar bunu yapıyor bizim ekrem başkan niye yapmıyor" dedirtmek. bu dendiğinde chp belediyelerinde başlayacak grev ve çöplerin toplanmaması olayları. ayrıca kendi belediyelerinde çalışan işçilerine de mesaj vermek: "bakın size hep sahip çıkıyoruz".
bir taşla üç kuş vurulmak istenmiş. fakat ekrem bey kesenin ağzını açabilir ve oyunu bozabilir. fakat bu durumda astronomik işçi ücretleri karşımıza çıkar. bu da hep bir kısır döngü.
devamını gör...
ulan halkına asgariyi reva görüp yandaşını bizim vergilerimizle nasıl pohpohluyorsun. yazık bu millete. yazık çırpınıp duruşumuza,emeğimize, sanki bilmiyoruz en vasıfsızı bile torpilinizle giriyor oralara. allah yedi ceddinizden çıkarsın yediğiniz haramları.
devamını gör...
keşke iktidarda akp olsa tüm memur ve işçilere aynı oranda zam yaparlardı! dedirten haber başlığı.
devamını gör...
çok samimilerse asgari ücrete de verselermiş ya aynı zammı. vatandaşa enflasyonu açıkladığın oranın yarısının altında zam ver, kendi yandaş kadrona yüzde 80 ver. ne diyelim şimdi helal olsun mu!
devamını gör...
20 liralık yarım döner olmuş 40. gelmiş burda 80 zammı övüyor lale.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ak partili belediyelerin istanbul'da işçilere yüzde 80 zam yapması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim