kaynak
aksaray’da bozuk yoldaki çukurlara ağaç dikilerek ilginç bir protesto yapılmış.
akp'li belediye başkanı: "kendini bilmez biri veya birileri devletimizin yoluna ağaç dikmiş" demiş.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
kendini bilmez biri veya birileri devletimizin çukurlarına ağaç dikmiş. olarak verilmesi gereken demeçtir. diğer türlüsü en hafif tabiri ile pişkinliktir.
devamını gör...
cehape demek çukur demektir, çamur demektir diyen yüce ve ulu rte'nin pek tabii görmezden geleceği olaydır.

not: akp belediyesinin cevabı şaşırtmamıştır. yine zeytinyağı gibiler. ben boşa demiyorum. siyaset ve halk birbiri ile doğru orantılıdır. tam da oy veren halkı yansıtıyorlar işte.
devamını gör...
yol yabdı denilen hükümetin yaptığı yollar 6 ay dayanmıyor ki zaten. aynı yolları her sene tekrar tekrar yapıyorlar. güzel bir para vurma yöntemi. yapımı ne kadarsa mal oluyor kimse sormuyor nasılsa. traşla traşla dök asfaltı.
trafik kazalarının da, sürekli sanayiye gitmek zorunda kalan araçların da geneli bunların yol yapmayı bilmemesinden zaten. köstebek yuvası gibi çukurlar, sadece lönk diye fazladan asfaltı biçimsiz bir şekilde yığarak yapılan kasisler, yolun tam ortasında duran yoldan yüksek ve rot balansın anasını öpen rögar kapakları.
hiçbir işi doğru düzgün yapmayı beceremiyorlar ama güzel göz boyuyorlar. ağaç dikene de helal olsun, akıllıca bir protesto olmuş bence.
devamını gör...
sen önce halkı yola alıştır sonra da yoldan mahrum et. yok leyn öyle bir dünya. yol bir tutkudur. duble yol duble tutkudur anadolu insanında. bakımını ihmal ettiğiniz yollar yüzünden gideceksiniz!
devamını gör...
türkiye cumhuriyeti tarihinin gördüğü en yaratıcı protestolardan biridir. kendini bilmez belediye başkanı da ait olduğu partiye yakışan bir açıklama yapmış.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"aksaray'da bozuk yollardaki çukurlara ağaç dikilmesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim