(bkz: yiyin birbirinizi ete para vermeyin) buradan

nisan 2020'de infaz düzenlemesiyle cezaevinden tahliye olan alaattin çakıcı, sosyal medyadan yaptığı açıklamada suç örgütü lideri sedat peker'e isim vermeden tepki gösterdi. çakıcı, içişleri bakanı süleyman soylu'ya destek çıkarak, "insan bir şeylerin ortaya dökülmesini istiyorsa sapla samanı birbirinden ayırmasını bilmeli. kişilerin birbirileri ile özel ilişkileri bile olsa mahremde kalmalı" diyerek sedat peker'i eleştirdi.
kamuoyunda "af yasası" olarak bilinen ceza infaz düzenlemesiyle nisan 2020 cezaevinden tahliye olan alaattin çakıcı, iki sayfalık bir mektup yazarak sosyal medya hesabından paylaştı.
devamını gör...
al birini vur ötekine.
devamını gör...
2 mafya bozuntusu, ülkenin içişleri bakanı hakkında konuşuyor. biri suçluyor, diğeri savunuyor. koca ülkenin içişleri bakanı 2 mafya bozuntusuyla gündeme geliyor inanılmaz. yeni türkiye dedikleri bu olmasa gerek, çünkü susurluk'ta biz bu mafya-devlet ilişkilerini gördük.

neresinden bakarsanız bakın rezaletler silsilesinde yeni bir perde. ülkenin gündemini mafya mı belirliyor?
devamını gör...
2 alaattin çakıcı var. bir cezavinde yatan alaattin bir de cezaevinden çıkan alaattin.
cezaevindeyken verip veriştiren alaattinden, salıverilince reis sevdalısı olan alaattine.
bu modellerden çok var. ahmet hakan böyle bir modeldir mesela.
bir anda aydınlanma yaşıyor bu vatandaşlar. reyiz herhalde 100 mumluk bir ampül ışığıyla aydınlatıyor bunları.
vaadler, çıkarlar insanı virgül gibi eğip bükebiliyor.

sıradan bir vatandaş olarak benim adım mafyayala, organize suç örgütüyle anılsa utanırım, kendimi aklamak için çırpınırım.
bazıları bu durumdan onur duyuyor olmalı.
acayip.
gün gelir de adaletin olduğu bir ülke tesis edilirse, neden böyle olduğu sorgulanır.
şimdilik mafya cephesinde değişen bir şey yok.

oynat sedatçım.
devamını gör...
akp, bir mafya babasının yarattığı boşluğu, öbürü ile doldurmaya çalışıyor. bir parti düşünün, bu parti mafya babalarından, tarikat liderlerinden ve apo'nun kırmızı bültenle aranan kardeşinden destek alarak iktidarını sağlama almaya çalışıyor.

aklıma fahrettin altun'un 90'lar çıkışı geldi. "birileri, ülkemizi 1990’ların kaotik ortamına geri döndürmek istiyor olabilir.boşuna uğraşmasınlar, o günler geride kaldı." demişti.

ne kadar komiktir ki, 20 yıldır ülkeyi yönetip, halkı ayrıştıranlar, mafya babalarına, tarikat liderlerine sırt dayayanlar yüzünden ülke bu halde. bu ülke akp döneminde 1 muhtıra, 1 darbe girişimi, 2 referandum, 1 baskın seçim ve yüzlerce bombalı eylem gördü. cumhuriyet tarihinin en kanlı bombalı eylem saldırısı oldu. teröristler ile masaya oturuldu, çadır mahkemelerinde yargılayıp şehirlere saldıkları teröristlerin kazdıkları hendekler ile sehirler harabeye döndü, yüzlerce asker polis şehit oldu.

daha ne sayayım, 1990'lardan ülkenin daha beter halde olduğunu söylemek için?

koskoca devlet birilerinden destek alamadan bir şey yapamıyor mu?
devamını gör...
konuşması stratejiktir. amaç peker’in yarattığı atmosferi mafya-mafya çizgisine çekmek ve böylece halkın ilgisini ve peker’in siyasi ifşaatını aşındırarak değersizleştirmektir. peker bu tuzağa düşer mi? son 4 videosu ve bugüne değin ayakta kalışı stratejik zekasını ispatlamaya yetiyor bence. en azından hamle yaparak oyun kurabilecek bir zekası var gibi. dolayısıyla çakıcı’nın açıklamalarına balıklama atlamayacağını düşünüyorum.
devamını gör...
körler sağırlar birbirini ağırlar.
devamını gör...
işte cehape'nin ülkeyi getirdiği nokta!
devamını gör...
göstermese miydi daha baba olurdu? gösterdi de daha mı baba oldu? sorunsalının tanımlanmaya muhtaç başlığıdır.
çok su götürür.
devamını gör...
eli silah tutan ağzı bozuk adamlar siyaset konuşur, eğitim konuşur ne günlere kaldık ne acı. parmak sallarlar ateş püskürürler tehtid ederler. peki neden hep gözümüzün önüne koyarlar? bizi bunlarla muhattap edenler asıl suçlu değil midir? ülkede işsizlik, intihar haberleri her geçen gün artarken gençler herşey'e küsmüşken gövde gösterileri gerim gerim gerilmeler kimin umrunda. siz cebinize girecek parayı düşünüp kendi çıkarlarınız doğrultusunda birbirinize diklenirsiniz halk bir lokma ekmek derdinde sizi anlayamaz bile. bütün haberlerde mafya görüyoruz artık elini kolunu sallayan çekiyor video'yu yazıyor mektubu.inanın hülya avşar gülben ergen çekişmesinin olduğu zamanlar bile daha kaliteliymiş en azından eğlenceliymiş.öfkeden şiddetten bıktık.
bu topraklar akıllı vicdanlı sorgulayan ve sevgi eken gençler yetiştirecek inadına. güller dikeceğiz her bir yana çocuksu duygularımızı kaybetmeyeceğiz. siz umudumuzu kaybettirdiniz bize ama kazanan yine iyilik olucak. size benzemeyen insanlar yetistirilse belki biraz olsun iyileşebiliriz.
devamını gör...
çekirdeğimi aldım bekliyorum.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"alaattin çakıcı'nın sedat peker'e tepki göstermesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim