aslında sonuçta terkediliyorsun ama işte aldatılınca terk ettiğin zaman biraz daha kendine az yüklenip egonu okşuyorsun, oysa aldatan seni çoktan terketmiş.
devamını gör...
uyurken öldürülmek vs uyanıkken yaralanmak.
devamını gör...
terkedilmek harikadır. aldatılınca iman tahtanızdan çaaat diye bir ses gelir. buna gönül, kalp kırılması adı verilir.
devamını gör...
aldatılmanın acısını kefeninize koyup mezara götürebilirsiniz. öyle ki; her yere taşıdığınız, bırakamadığınız ve bir türlü adını koyamadığınız bir eşyanız haline gelmesi kaçınılmazdır.

her yere neon tabelalarla "yalvarırım aldatmayın, terk edin " yazasım geliyor.
devamını gör...
aldatılmakyalanlarla yavaşça uzaklaşmak terk etmek ise dürüstçe gitmektir
devamını gör...
benim geçen yaz başıma geldi fbwjbfhshdhs şimdi yazıyorum bakalım hatun trip atacak kesin ama harbi çok saçma olaylar dönmüştü. @nebekliyorsunki seni seviyorum küçüğüm..
uzun bir süredir hayatımda biri yoktu arkadaşımın sevgilisi yani eskiden yengem olan kadın buluşmada fotoğrafımı çekip kankasına göndermiş böyle başladı. mesafe ilişkisiydi en fazla 1 buçuk 2 saatlik yol orası da neyse. bir gün bu şahıs ağlayarak beni terk etti ne oluyor falan derken "yapamıyorum ona dokunmak,sarılmak istiyorum ama o uzakta" falan filan baya baya ağlayarak diyor bunları ben de hoşlanmaya başlamıştım dayanamadım gittim yaşadığı yere aniden o ara istanbul'daymış gelmeye çalıştı ama spontane şeyler gelişti görüşemedik. bu olaydan sonra bir süre tartışma kavga derken kökten bitirdik. geçen sene kurban bayramı bara gideceklermiş eskiden yengem olan ve bu şahıs "oraya gideceğime perukgibihuzunlu'ye giderim." diyerek birden geliyor konuşuyoruz toparlıyoruz arayı derken benim içimde hep bir şüphe en fazla bir hafta sonra zaten ben ayrılmak istiyorum geçerli sebepler sunarak çünkü aldattığına eminim ama somut bir kanıt yok meğerse bizim ilişki başından beri ilişkisi varmış bu hanımefendinin o çocukla küsünce benimle iyi benimle sıkıntı çıkınca da o çocukla iyiymiş ben en azından anlamıştım çocuk hala anlamamış haldeydi en son arkadaşım çocuğa "geçmiş olsun kardeşim aldatılmışsın." diye açık açık diyince anlamıştı. ha bu olaylar olurken hala pişkin pişkin wp grubu açıp beni,arkadaşımı ve eski yengeyi alıp "hanginiz öttü .....'e?" diyordu. dhwhdhabdhabhdhwhdb
devamını gör...
ikisi de başıma asla gelmeyeceğinden, beraberlik diyorum.
devamını gör...
terkedildiğinde aldatılmadığını biliyor musun?.. ya da aksini?..
karda yürüyüp iz bırakmamış olamaz mı? saman altından su yürütmemiş olabilir mi?.. hadi canım sen de....

kimse yerini hazırlamadan terk etmez beyler bayanlar. özellikle beyler: terk ediyorsa, garanti bi yedeği vardır. dünya öyle sandığınız kadar şerefli bir yer değil. aldanıvermeyin gaari.

ben ikisini de tercih etmem. allah'a havale edemiyorsam başka galaksiye gitsin. allah göstermesin. ona değil kendime yazık. . .
devamını gör...
ikisi de kötüdür aynı etkiyi bırakır.
devamını gör...
aldatılarak terk edilmiş biri olarak çok zordu ilk 2 hafta boğazımdan geçen tek şey çay sigara oldu. pencerenin önünde oturup bekledim. baktım gelmeyecek kalkıp işe gittim. allah sevgilisini çok seven kimseye yaşatmasın. gerçek manada nefes alamıyor insan. neyse ki geçti
devamını gör...
ikisi de kendine yeniden başlamak için fırsattır. overlokçu ayağınıza gelmiştir.
devamını gör...
ikisi de birbirinden bok olan durum. fakat muhtemelen zaten art arda yaşanmıştır. aldatılma esnasında fark edememiş olmanız terk edildiğinizde aldatılmadığınız anlamına gelmez. fakat terk edilmeyi tercih ederim. *
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"aldatılmak vs terk edilmek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim