asıl adı (bkz: christopher mccandless) olan ama kendisine bu ismi yine kendisi vermiş olan gezgin. belki de bazen herkesin yapmak istediği şeye, cesaret edip, her şeyi bırakıp kendini ve mutluluğu yollarda ormanlarda denizlerde bulmaya çalışmış. insan ilişkilerinin yoruculuğundan dem vuran gezgindir. ama en sonunda mutluluğun sadece paylaşıldığında gerçek olduğunu kavramış ve son cümlesi bu olmuştur. into the wild (film) filminde bu gezginin biyografisi anlatılmıştır. filmin yönetmeni de bir zamanlar madonna 'nın eşi olan sean penn dir.
devamını gör...
en büyük gezginler bile mutluluğu eşlerinin kucağında , çocuklarının gözlerinde bulur dedirten kişi.
insanın bunu anlaması için böyle yolculuklara çıkması mı gerekir diye de sormak isterim .
devamını gör...
"mutluluk ancak, paylaşıldığı zaman gerçektir" demiş ve paylaşamadığını düşünerek aramızdan ayrılmıştır.

oysa paylaşmıştır. hem de inanamayacağı sayıda insanla.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"alexander supertramp" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim