ailemizin ham çökeleği atilla taş'a ait bir ifade:

şahsi fikrim sorulmuş, arkadaşlar esasında ben de alkol satışına karşıyım. alkol halk’a bedava dağıtılmalı.

buradan
destekliyoruz.
(bkz: halk bira)(bkz: halk rakı)(bkz: halk şarap)
devamını gör...
twitter yasaklansın.
devamını gör...
(bkz: ağzın bal yesin)
devamını gör...
vergiyi unutmuş.. ülkeyi batirmak mi istiyorsun kuzum?!?
devamını gör...
parti mi kuracak hayırdır dediğim söylem. ben oy veririm bu vaade.
devamını gör...
bugüne kadar duyduğum en haklı söylem.

ham çökelek'e view kasmaya başlıyorum. hadi bakalım.
devamını gör...
(bkz: amme hizmeti)
devamını gör...
yetmez ramazanda pride kutlamış adamlarız lan biz ne muhafazakarlığı , bütün muhafazakarlar sahtedir. bu sözlüktekiler de öyle, evde kuran okurlar plajda karı kız keserler. lan başlıklardan atatürkçü damarım kabardı. iki yüzlüsünüz caaanım tatlıyolcu gizli refahçı eski fetthullahçı yeni akpartili çakma islamcılar. gelin de kapışalım ama sokakta
devamını gör...
hatta şebeke hattına bağlanıp musluklardan bira akmalıdırlar. belçika bunu basarmis.

buradan
devamını gör...
patates likörü olabilir mesela. yoklukta gider. benim soğan likörüne bile hayır demeyecek durumda tanıdıklarım var. yapın içelim. içmeyen şerefsiz.
devamını gör...
yetmez ama evet, dağıtacaksak tam dağıtalım dediğimdir. ben de fuhuşa karşıyım bedava olmalı attila! halk pavyonu; halk kerhanesi kurulmalı falan.
devamını gör...
diyanete nasıl para ödeyeceğiz o zaman? adamlar o kadar takvim yaptırdı, yeni zamlar yakında he bu arada
devamını gör...
mö: 4000 yıllarında piramitlerin yapımında çalışan işçilerin evlerine bildiğiniz su alt yapısı gibi, bira hatları döşenmiş, maaşlarının bir kısmı bira olarak ödeniyormuş. vay alümünyum. tutan come on parti kur oy vereyim.
devamını gör...
zaten içmesek de almasak da o alkolu alıyoruz bir şekilde. meyve sularında da eser miktarda alkol vardır, bekletildikçe alkol oranı artar. dahası insan vücudu da alkol üretir. öyle ki kanda yaklaşık 0,003 promil alkol bulunur. bu da 80 kilo ağırlığındaki bir kişide 1.68 gram saf alkol olması demektir. bir tek tabiat alkolü yasak etmemiş.
devamını gör...
bu ülkede hic kimse bedava bir sey yapmaz bunun bilincinde olun artık illa bi çıkarlari vardir.her şey çıkar üzerine kurulu maalesef
devamını gör...
öyle kaba nahiyeye böyle erkek cinsel organı der gibi bir söz. iğne deliğinden geçirip 90'a takmış. seversiniz sevmezsiniz o ayrı ama çok zekice şu söz.
devamını gör...
parti kur oy verelim, öl de ölelim ham çökelek reis. özellikle halk rakıyı destekliyorum.
devamını gör...
alkolün pahalılığından şikayet etsem de toplumumuzun günümüzde geldiği noktaya bakarsak böyle kalmasından memnunum. insanlar bu kadar sapkınlaşmışken hele bir de alkol sudan ucuz olursa bu toplumda hiçbir şeyin önünü alamayız bu saatten sonra. iyi oluyor işte kendini bilen, parası olan içiyor.
devamını gör...
olması gerekendir. müslümanlar madem çok müslüman dayamalısın %2,5 zekat vergisini. sonuçta islam'ın şartı, öyle ben ödemem yok. buradan gelen parayla halk alkol büfeleri kuracaksın ve sübvansiyonlu alkol satacaksın. hem ülkenin katma değer üretmeyen kısmını vergilendirmiş olacaksın hem alkol sektörünü destekleyerek istihdam yaratacaksın. yok öyle seküler kesimin sırtına bineyim! gelecekte olacak olan budur zaten. terörle mücadele yasası, fetöyle mücadele, başkanlık sistemi, kontrolsüz emniyet derken islamcı hamam böcekleri için yaşaması zor bir memleket olacak türkiye.

selam ve dua lipa
devamını gör...
kesinlikle desteklediğim açıklamadır. bu da bir ihtiyaç* nihayetinde.. insanlar mis gibi damıtılmış rakı içsin, distile edilmiş viski içsin yahu. evde yapım nereye kadar!
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"alkol halka bedava dağıtılmalı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim