benim gibi yalnız kahvaltı yapmaya üşenenler için her sabah ne yiyeceğim derdine son vermek istiyorum.
devamını gör...
kahve sigara. özellikle çalışırken sabahın köründe uyanıp daha ayılamadan kahvaltı yapmaktan nefret ediyorum. simit poğaça alıp iş yerinde acıkınca yemek de kilo problemi olan insanlar için uzak durulması gereken bi şey. dolayısıyla ben alıştım artık öğlene kadar beklemeyi. ciddi bi açlık da söz konusu olmuyor.
devamını gör...
dün şapşalın birinden aldığım tariftir. tabii ben yapacağımı yapıp ekstra bir malzeme de ekledim ama olsun. bence tadı gayet güzeldi. "ağız tadına s*çym" diye lafı da yiyince daha bir güzel oldu tabii. *

öncelikle efendim istediğiniz sayıdaki yumurtayı bir kaba kırıyorsunuz. içine birkaç damla sütle birlikte, istediğiniz baharatlardan ekleyip pofuduk pofuduk bir yapıya gelene kadar çırpıştırıyorsunuz.

o esnada önceden tavaya attığınız- atmadınız mı? e aferin onu da mı ben söyleyeceğim? şaka şaka, gülün diye. *
işte neyse, tavaya bir küp tereyağı atıyorsunuz, erimeye bırakıyorsunuz yumurta bulutumsu olurken. şimdi geldik benim mükemmel ötesi malzememe; yoğurt! evet, yoğurt! iki çay kaşığı yoğurt ekledim ben bu tarife, gayet de güzeldi. dilerseniz siz de ekleyebilirsiniz.

sonrası zaten pişirmek ve gömmek. yanına limonlu, zeytinyağlı baharatlı bir domates şeysi de önerildi de o yorucu. boş verin onu.
mars'la keyifli saatler'in sonuna geldik. yayında ve yapımında emeği geçen herkese teşekkürler, galp.
devamını gör...
iki dilim ekmeeen arasına ince, cızzık gibi gaşarı gıstırdımıydı tamam. bir de bim den 2'si bir yerde gayfeniz varsa demeyin geyfe.
devamını gör...
sıkma, biber turşusu, çay.
devamını gör...
alışılmışın dışında mıdır bilemem ama fırında baharatlı patates güzel olur. afiyet olsun.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"alternatif kahvaltı önerileri" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim