chip taylor bestesi. pretenders tarafından yorumlanmış versiyonu dinlenir.
devamını gör...
bir chip taylor şarkısıdır.

birçok kişi ve grup tarafından seslendirilen şarkı en çok juice newton’la anılmasına rağmen benim için yukarıdaki yazarın da belirttiği gibi the pretenders yorumu en tercih edilir olanıdır.

bu şarkıyla bazı iki karşılaşmamız var yakın zamanda. bunlardan bir tanesi tüm zamanların en güzel ve en sevilen dizilerinden biri olan friends’te gerçekleşir. central perk’te canlı bir şekilde dinleriz şarkıyı konuk oyuncu olarak diziye katılan the pretenders grubunun her şeyi chrissie hynde tarafından nefis bir şekilde söylenir. gerçi phoebe çok beğenmez şarkıyı ve dışarı çıkıp tüm zamanların en harika şarkılarından biri olan smelly cat’i söyler.

chrissie hynde

diğer karşılaşmamız ise süper kahramanlar aleminin hello kitty’si, gelmiş geçmiş en komik ve en küfürbaz süper kahramanlardan biri ve bence bu alemin en güçlü süper kahramanı olan deadpool’un açılış sahneleri dahil muhtelif sahnelerinde gerçekleşir. deadpool’da çalan versiyonunu juice newton seslendirir.

juice newton

güne başlamak için harika bir şarkı olduğunu düşündüğüm için iki linki de bıraktım. sabah melekleriniz hayrolsun.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"angel of the morning" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim