dışarıda hava o kadar güzel ki, gece gece dışarı çıkıp bağıra bağıra sokaklarda koşasım geldi.
devamını gör...
bazen ciğerime gök dolsun diye yazları yaparım. yazın bi enerjisi var güzel şeyler hissettiriyor kış gibi ürkütücü, ruhsuz ve kırıcı değil.
saatlerce yürürüm kulaklığı takmam hatta kimi zaman gecenin sesini dinlerim o bana dışarı çıkmamı söyleyen sesin başka diyecekleri var mı diye içimi dinlerim.
velhasılkelam yürüyüşün en makbul olanıdır benim için.
devamını gör...
dışarı çıkmak ve arabayla yolculuk yapmak. şehirlerarası yolda kayıp giden evleri insanları izlemek. özellikle bunaltıcı günlerin sonunda yapmayı çok çok istediğim eylem.
devamını gör...
çıkarım tutan yok ama sokaklar artık özgürlük değil öldürülme korkusu yaşatıyor sadece...
devamını gör...
lanet olsun o isteğe. hayatımı mahvetti. neyse ki aile yanına taşındık da biraz efendi olduk.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"aniden gelen gece dışarı çıkma isteği" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim