yanlış bir davranıştır. sonuçta herkes kendi işini yapıyor. sırtlan ormanda kasap olmadığına göre antilopu yiyecek. kizmanin kinamanin manasi yok. antiloptan çok antilopcu olma.
devamını gör...
(bkz: tanınmayan kişiyi yermek)
ötekileştiren kimse adres alalım, özel konuşalım.
devamını gör...
serengeti düzlüklerinde yaşayan hayvanlar arasında belgesel izleyicilerin en az sevdiği hayvan sırtlan olunca haliyle her durumda bir negatif ayrımcılığa uğraması doğrudur. bu antilopu kıtlayan aslan sürüsü olsa ya da uzaklardan mermi gibi koşarak gelen çevik ve atletik bir çita olsa kimse antilopu umursamaz. böylelikle de bu defa antilop ötekileşir.

tüm bu ahval içinde izleyicinin güçlü ve şekil olanı sevmesi durumundan doğan gayri ihtiyari bir öbürsüleştirmesi söz konusudur.
devamını gör...
sırtlan çok gıcık bir hayvan olduğu için normal karşılaştığım durum. canlı antilopla ilgisi yok, yavrısını beslemeye çalışan koca yürekli ana çitaların ağzından çekip aldıkları ölü antiloplarla var. mahallenin serserisi gibiler.
devamını gör...
+pis hayvan ne olacak!
-hanım sakin ol.
+bak gördün mü nasıl boğazladı yavrucağı, belki çocukları vardı.
-canım belki sırtlanın da...
+sus sus erkek milleti değil mi hep şiddet yanlısısınız.
devamını gör...
hümanist, eşitlikçi, sınıf karşıtı bütün yoldaşların yapması gerekendir. antilop nasıl kimsenin boynuna atlayıp ümüğüne çöküp kanını akıtmıyorsa sırtlan da otunu yiyip gevişini getirip medeni medeni oturmalı hayvanlık yapmamalıdır afedersin.
devamını gör...
ben de bir şeyi canlı canlı yersem beni de ötekileştirin, sadist ve pislik bir hayvan. her zaman ceylanların yanındayım.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"antilopla empati kurup sırtlanı ötekileştirmek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim