olayı şöyle açıklayayım: sabah 8'de kalkmam lazım ve 8'e alarm kuruyorum fakat 7'ye de alarm kuruyorum kapatmak için kalktığımda oh daha bir saat var diye seviniyorum ve tekrar yatıyorum. gerçek alarm zamanında ise daha mutlu ve dinç uyanıyorum. zararı var mıdır, varsa nelerdir hiç bilmiyorum bilenleri de aşağıya bekliyorum.
devamını gör...
yaklaşık 8 alarm kurarak kendimi mutluluktan havalara uçurduğum durumdur. sonra çok üzülüyorum ama.
devamını gör...
bunu yaptığım zamanlar oluyor. sabah uykusu öyle güzel bir şey ki eğer bir de hava soğuksa o sıcacık yatağınızdan çıkmak zulüm gibi geliyor insana. o yüzden önceki alarma uyanıp tekrardan o sıcacık yatağa dönebilecek olmanın sevinci bambaşkadır. ya da aynı şekilde birden uyanıp "acaba alarm çaldı da duymadım mı geç kalmayım şimdi" deyip saate bakınca daha alarmın çalmasına çok olması da aynı şekilde. o mutlulukla uykuya dönmek ayrı zevk. tabi uyku problemlerinizi varsa hiç tavsiye etmem. uyanıp tekrar uyuyamazsanız keyiften ziyade işkenceye döner.
devamını gör...
boş adam işi.
devamını gör...
enayiliktir boşuna uykuyu bölüyorsunuz. akıllı adam işi değil.
devamını gör...
sabah 5 alarmla gerçekleştirdiğim durumdur . sabahları erken uyanmayı sevmiyorum.
devamını gör...
bir keresinde deneme amaçlı bunu yaptım daha sonra değiştirmeyi unuttum işe geç kaldım.
devamını gör...
bunun verdiği sevinci ancak gerçek psikopatlar anlar.
devamını gör...
kısa uykular başınızı ağrıtıyorsa bu hissi hiç bilemezsiniz. ben bilmiyorum.
devamını gör...
sık sık yapıyorum, gece 3-4'e sahte alarmı kuruyorum ,sonra kalkınca ne güzel daha 3-4 saatim var diye sevinip tekrardan sıcak yatağıma dönüp uyuyorum. bazen tatildeyken yada haftasonu yapıyorum, o zaman da alarm çalınca diyorum ki ,bugün erken kalkmam gerekmiyor ve şimdi bu alarmı kapatıp istediğim kadar uyuyacağım diyorum.
devamını gör...
üç tane alarm kuran bendeniz, üçüncüyü de kapatıp geri uyuduğum her defasında işimden kovulmaya bir adım daha yaklaşmış oluyorum.
devamını gör...
kendi kendine fake atmaktır.
devamını gör...
alarma gerek yok alarm gibiyim mübarek. en ufak sese uyanıyom.
kalanlara başarılar.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"gerçek alarmdan önceye sahte alarm kurup sevinmek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim