twitter'da hashtaglar başlayan kitlenin gerçekleştirdiği pratik.

çok saçma. aşımızı olup, maskemizi takıp her yerde normalleşmişken, normalleşmemiz gerekirken hala pandemi alışkanlıklarını devam ettiriyor millet ya. yahu kimseyi kopyacılıkla şununla bununla suçlamıyorum ama el vicdan ya. iki senedir uzaktan eğitim oldu. haklı görmediğim taleptir. saygı duyuyorum o ayrı.

artık tüm eğitim kurumları ve hayatın tamamıyla normalleşmeliyiz düşüncesindeyim. aşımızı olalım, takalım maskemizi devam yahu.
devamını gör...
tabi kopyalar çekildi online sınavlarda bir sürü geçilemeyen derslerden geçildi. 100 lira verilip başka insanlar sınavlara sokuldu. şimdi böyle bedava diploma fırsatı varken niye pandemi bahane edilmesin ki? come on dostum allah aşkına.
devamını gör...
esınav merkezlerine gidilecekse olabilecek uygulamadır. istiyorlar ki bedavadan diploma sahibi olunsun. e olunsun tamam, bu şekilde diploma sahibi olan yüzbinlerce insan bir işe yarayacak mı? bir sen mi olacaksın sayın primat? işveren bakacak hmm açıktan diploma almış yani “tırt” diyecek. haklı da olacak. bu halk beni yoruyor ya…
devamını gör...
bunu isteyen aöf öğrencileri kesin korona vaka sayılarını arttırmamak için istemiştir online sınavları.

imece usulü sınav çözmek filan da neymiş?
kopya desen teessüf ederler.

bir zahmet bir yerinizi kaldırın da sınava gidin. öğrenci olmanın getirdiği asgari şeyleri de yapıverin. *
devamını gör...
kopya kokan hareketler bunlar
devamını gör...
kopya çekmek, yardım almak gibi eylemlere kafa yoran güruhun düşüncesi. ama işin gerçeği deprem bölgesi düşünülerek gerçekleştirildi.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"aöf öğrencilerinin sınavlarının online olmasını talep etmesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim