hamam tasının kurnanın üstünde batmadan durduğunu gören arşimed in hamamdan daltaban sokağa fırlayıp bağırması olayı rivayetidir. eğer olay hakkaten böyle olduysa arşimed in yeterince olgunlaşmamış olduğunu gösteren durumdur.
rahmetli aynştayn ışık hızının, kara deliklerin, bükülen evren teorisinin taaa ebesinin örekesini bulmuştur ama böyle entil kuntül davranışlar göstermemiştir nokta.
devamını gör...
görgüsüzlüktür
devamını gör...
arşimed in
arşimed out.
devamını gör...
buldum buldum türkçe'sidir.
"evreka evraka" demiştir, arşimed.
devamını gör...
bu sözü kullanıp kullanmadığını bilmiyoruz. adamın günahını almayın. bunlar hep romalı vitruvius'un kafasına göre yazdığı kitapla alakalı. adam bildiğin çağlar arası kulaktan kulağa oynamış. adamın ölümünden 200 sene sonra anlatılan bir mevzu yani bu. o sebeple rahmetli aynştayn durumu bildiği için kendisine hakkını helal etmiştir. lütfen merhumların arasını açacak böyle ayrıştırıcı ve kışkırtıcı başlıklardan uzak duralım.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"arşimed'in buldum buldum diye bağırması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim