önceden allahı hiç ağzına almazdı şimdi inşallahı, maşallahı, allahı ağzından düşürmüyor durumu iyiye gidiyor şimdi. hastaneden taburcu olunca editleyeceğim burayı.
edit: bugün tedavisi bitip çıktı hastaneden sesi gayet iyi geliyordu, evrene pozitif enerji gönderip o enerjilerin kendisini iyileştirdiğini düşünmeye devam ediyor. hala ateistmiş. saygı duymaya devam ediyoruz tabi ki.
devamını gör...
ateist olduğunu iddia etmiş arkadaştır.
devamını gör...
gizli müminmiş.
devamını gör...
corona olan müslümanın bilimden medet ummasıyla benzer olaydır ve bir sakıncası yoktur. herkese şifalar dilerim, selam ve dua lipa.
devamını gör...
normal bir durumdur. çünkü ölüme yaklaşmıştır. bu yüzden düşünüyordur, ben şimdi yüzde 50 ihtimalle iyileşirim ya da geri kalan yüzde 50-lik ihtimalle de 14 güne kalmaz ölüp giderim. yani ölüm bana bu kadar yakın, şimdi düşünmem lazım, öldükten sonra yok olursam ne alâ, cehennem derdi kalmaz. şu an mesela falanca yaştaysam örneğin 45* yaşındaysam, 46 yıl önce dünyada yoktum, 14 milyardır hiç yoktum, ki öldükten sonra yok olacaksam ne alâ. hiç acı hissetmem, kabir azabı yok, cennet mi cehennem mi derdi yok, kebap. ha peki benim şimdi 14 günlük bir ömrüm kalmış olabilir, ya ben öldükten sonra dirilirsem, ya kabir azabı gerçekse? - diye düşünür. çünkü ölüme yaklaşmıştır ve artık ölümden sonra yokluğa inanmanın ne kadar basit olduğunu idrâk etmiştir.

edit: velhasıl, ateizm basittir. kolaya kaçmaktır. * selametle.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ateist arkadaşın corona olunca dua istemesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim