öncelikle söyleyeyim ekşi sözlük'ten alıntı haber.

babam enkaz altında, arabasının anahtarı kaldı. 1.80 erkekler gelsin araba sürelim diyerek kahkaha atan bir adet malın yayınladığı video. buradan

babasının kral oğlu olarak büyütülen herifler nasıl kendinde istediğini yapma hakkı gören arsız, magandalara dönüşüyorsa; bu kızlarında sorumlusu bazı erkekler olarak düşünüyorum. malum cinsel açlığın afrikasıyız. aptal da olsa kızlar kolay prim yapıyor. bir şey uğruna erkekler peşinde, takip halindeler. ilgi manyağı olarak yetiştiriliyor bu kızlar. toplumdan dışlanmıyorlar. dolayısıyla her şeyi yapacak cesareti, yüzü bulabiliyorlar.
devamını gör...
gerçek olduğunu, babasının gerçekten enkaz altında olduğunu düşünmek ayrı bozuyor sinirimi, tamamen kurgu olduğunu düşünmek ayrı.
ya seni yezid mi büyüttü lan?
devamını gör...
(bkz: yeni nesil çok zeki diyen tip)
devamını gör...
bizim görünür kıldığımız kızdır.
bakın ben böyle değilim, ben insanım bu bok, en insan benim mastürbasyonu yapmak için yayıyoruz böylelerinin vidyolarını, yalansa yalan diyin.
bunu paylaşmanın, konuşmanın kime ne hayrı vardı? kıza prim verdik daha çok kişiye ulaştı. bravo alkış.
devamını gör...
aradığı ve yardım talep ettiği 1.80 ve yakışıklı erkeklerin toplaşıp onun için bir şeyler yapması gerekir acilen!

adi, k.p.ze! seni!
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"babam enkaz altında deyip dalga geçen kız" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim