yıllarca (bkz: iş aş haydar baş) sloganları, asgari ücret 1000 tl seviyelerinde iken 5000 tl olacak, vergilerin kaldırılması vaatleriyle tanınan bir siyasi partidir.
şimdilerde partiyi oğlu hüseyin baş yönetiyor.
kulis iddialarına göre millet ittifakına katılacakmış.
devamını gör...
bağımsız türkiye partisi, 2001 tarihinde haydar baş tarafından kurulmuş merkez bir siyasi parti olup şu anda genel başkanlığını hüseyin baş yürütmektedir. bağımsız türkiye partisi, ekonomide milli ekonomi modeli adlı devletçi bir politika güder ve türkiye'nin avrasya bilokuna yakın olması gerektiğini savunur.
resmi internet sitesi: btp.org.tr/
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel bağımsız türkiye partisi'nin islam'ı simgeleyen hilalli ve tarihteki on altı büyük türk imparatorluğunu simgeleyen 16 yıldızlı resmi logosu
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"bağımsız türkiye partisi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim