sahip olmadığı ve asla olamayacağına inandığı duyguları, aşkları görünce kim kıskanmaz ki?
milyar seçenek varken birini sevmiştir, aşık olmuştur, mucizeye bak o da ona karşı boş değildir. asıl kıskanılan da budur zaten, sevdiğin kişinin de seni sevmesi. sevilen seviliyor, sevilmeyen de sevileni kıskanarak yaşamaya devam ediyor.
her seven sevilmiyor maalesef...

bidebayilistersen ukdesi.

t/ tanımsız.
devamını gör...
kıskanmak bunun biraz acımasız tarifi. uyumlu yürüyen bir ilişkiyi, birbirlerini sevdikleri bakışlarından belli olan bir çifti, el ele sahilde yürüyen iki aşığı, bir restoranda özel günlerine kadeh kaldıran sevgilileri görünce özeniyor insan. kıskanmak haset duymak gibi sanki. kıskanmıyorum ama özeniyorum, yalan değil.
devamını gör...
ozenmek bambaska mevzu bence. ben sahsen o kadar sevilmedigim icin kiskaniyorum bazen. hemde fazlasiyla...
devamını gör...
aslında bi tek aşk kıskanılmaya layık; aşk dışındaki her şey satın alınabilir. her şey. bakın her şey. çok mu güzel o hanımefendi, inanın bi fiyatı vardır. o beyefendi? inanın vardır fiyatı. direkt paradan bahsetmiyorum; paranın aracılığıyla alınan her şey bir güç, bir çekicilik yaratabilir. dolaylı yoldan herkesi etkileyebilirsin ve bitti. ama aşk allahın bize kendi öngörülemezliğini kanıtladığı bir komedi. delirtir adamı. bi tek o zıkkım bütün planları, bütün; "ben şöyleyim"leri, bütün büyüklenmeleri aşındırıyor. ulan niçe'yi harcadı niçe'yi. bak onun gibi bir dahiyi. bize ne yapmaz? hayatını büyük bir kurallar dizinine göre yaşayan tipler bile, bir nazi subayı gibi katıyken aşkla erirler. taviz verirler, düşer kalkarlar. aşk kıskanılmaya çok layıktır. aşık adamın gözleri bile bi başka bakar. daha mutlu uyanır. daha içten, daha gerçektir. daha hassastır. sekiz yaş masumluğu.
devamını gör...
insanların, başkalarının aşkını kıskanması onun acizliğini, yanlız kalmış olmasını, bir dosta ve de bir hayat arkadaşına ihtiyaç duyduğu halde eline geçmediginin belirtisidir.
devamını gör...
kendinden memnun olanın kimseyle sorunu olmaz. birilerinin başarısına bahane bularak küçümsemeye çalışanın, birinin mutluluğuna mutlu olmayıp açık arayanın,
insanların heveslerini kırmaya çalışanların, sürekli şaka yollu insanlara -dobralık adı altında- laf sokanların dertleri başkalarıyla değil kendileriyle.
bu çabasını hayatını güzelleştirmek için harcasa memnuniyeti artacak halbuki ama bazıları mutsuzluğunun hıncını başkalarının mutluluğunu sataşarak çıkarmaya çalışır. herkesin hayatında vardır böyleleri ama ne kadar uzakta tutarsanız o kadar iyi
devamını gör...
saf kötü niyet resmen
devamını gör...
çevremde birbirine aşkla bakan insanları daha fazla görebilsem keşke aşka olan inancımı arttırırdı bu durum.
gıpta edebilirim ama kıskanmak pek sağlıklı değil.
devamını gör...
kenafir gözlü ise kıskanan nazar değebilir aşkolara. dikkatli ve duyarlı olmak lazım böyle gözlere karşı.
devamını gör...
(bkz: kıskançlık ve haset arasındaki fark)
devamını gör...
ben de okuduğum kitaplarda ya da izlediğim filmlerdeki aşıklar niye hiç kavuşamıyorlar diyordum. gözümle ayırmışım ya ben bunları!
devamını gör...
kimi insan güzel sever.
sevdiği için dünyaları yakar da bir şekilde mutlu olur.

kimisi de bahane üretir, aman şöyle aman böyle der.
e bu örnek, ilk örneği elbette kıskanacak.
devamını gör...
sen çabalarsın, yaranmak için fedakarlıklar yaparsın, sevgini gösterirsin. o ise gider dingilin tekiyle muhteşem aşk yaşar. üstelik hiçbir uğraş vermezler. bu hikayede kül olan sen olursun
devamını gör...
kıskanmak hep "bende yok onda da olmasın" hissiyatı veriyor bana. bu yüzden kıskanmak değil de imrenmek olarak düşünürsek, tabiki yaşadım bu durumu. onların olanda gözüm yok, ben de (tekrar) öyle bir ilişki yaşamak isterim sadece
devamını gör...
doğal bir durumdur, ben de sık sık kıskanırım şahsen.
devamını gör...
ben aşık olduğum kızı kıskanmıştım doğal olarak. onun kocasını o kadar sevmesini kıskanmıştım. bir daha da aşık olamadım. çok istedim, denedim, olmadı. içinde olacak insanın.
devamını gör...
kimsenin aşkında gözümüz yok elhamdülillah sadece asla anlayamama hali var. formülü varsa verin, diyeti varsa ödeyelim. neler oluyor ulan dünyada? insanlar nasıl bu kadar seviliyor?
devamını gör...
açıkçası aşkın ortada olanına biraz şüphe duyuyorum. yani iki lafın birinde aşka dair konuşma yapanların çoğunlukla sadece ağzında olduğuna inanıyorum.

ha birinin diğerine bakışını kıskanmak mümkün.
devamını gör...
kıskanmak değilde imrenme ve sorgulama oluyor iç dünyamda.

hani insan şey gibi hissediyor ' ben bu aşka layık değil miyim?' ' böyle sevilmeyi hak etmiyor muyum?' 'neden karşıma beni de böyle seven biri çıkmıyor?'..

artık sorgulamıyorum ve sevecek biri de aramıyorum.
seda sayan gibiyim, aşk yok iş var! work! work! work!
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"bazı insanların bazı insanlara duyduğu aşkı kıskanmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim