az önce müsilaj ile ilgili bir video izlerken profun ağzından çıkan bir cümle. derin düşündürdü beni, baya bir aradım zihnimde, gerçekten yok sanırım, fiziki, manevi hepsini düşündüm, anneler geldi aklıma... "acaba bedelsiz fayda" olabilirler mi? faydalarının bir karşılığı var mı?
sevgi, aşk, yanıyorum, bitiyorum, ölürüm yoluna falan filan... şu an içtiğim biradan elde ettiğim faydanın bedeli? 14 tl, faydası kaç tl acaba?
gündüz arabama aldığım havuz bagajın faydası? bu şeye benziyor ; 1,5 voltluk bir pille, bir motoru çalıştırıp, çalışan motora da dinamo bağlayıp 1,5 voltun üstünde bir voltaj elde etmek istemeye. asla elde edemiyorsunuz, hatta 1,5 bile edemezsiniz. o değil de ne diyorum ben ya?
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"bedelsiz fayda yoktur" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim