son dönemde patlak veren olaylarla anladığımız kadarıyla gözde olan iş, meslek. mimar müdürlüğünden sonra ikinci sıraya aday bir iş kolu.
kürşat ayvatoğlu'nun 2014-2019 yılları arasında kastamonu belediye başkanlığı yapan ak parti'li tahsin babaş'ın seçim kampanyasında görev aldığı, belediyede kültür ve sosyal işler müdürü olarak çalışması, kürşat hakan tek'in akp'li kayseri büyükşehir belediyesi kültür ve sosyal işler dairesi çalışanı olduğu ortaya çıkması hakan ile gündeme gelen bal kovanı.
devamını gör...
mevcut belediye başkanın seçildiği parti propagandası yapmak adına çeşitli sosyal ve kültürel faaliyetler düzenlemekle yetkili olmaktır. yoksa vatandaşın hayrına bir iş yapılmaz. yapılıyor gözükse dahi amaç mevcut belediye başkanı ve partisinin propagandasıdır.
devamını gör...
propaganda bakanı fahrettin altun'un nesi eksik? 4 maaş alıyorlar diye tepelerine çıktık. kıytırık belediyedekiler bunları götürürken, ona ayıp olmuş (!)
*
devamını gör...
belediyelerdeki imar işleri müdürlüğünden sonra ikinci sıraya aday iş kolu.
kültürün bu vesileyle para etmesi göz yaşartıcı. bal tutan parmaklarını yalaya yalaya bitirememişler.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"belediyelerde kültür ve sosyal işler dairesi personeli olmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim