12-13 nisan 2021 tarihleri arasında tv8’de yayınlanan erzurum gecesi adlı canlı yardım gecesi programına bağlanan ali akyüz adlı olduğu görülen bir vatandaşın kullandığı bir ifade. yayından ayrıldıktan sonra acun ılıcalı arkasından “ülkemizde vatandaşların yaşadıkları zorlukları anlayışla karşılıyoruz. biz de elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz. ancak bu tip zorlukları buraya bağlanarak dile getirmek de bana çok mantıklı gelmiyor” ifadelerini kullanmış.
devamını gör...
köy yanar kahpe taranır sözünün vücut bulmuş hali.
devamını gör...
bir vatandaşın kurduğu cümledir. cümleye hak veriyorum ama bir yardım etkinliği düzenlenmiş takımına gönül verenler yardım yapıyor sen programa bağlanıp niye böyle bir cümle kuruyorsun çok saçma manasız bir hareket.
devamını gör...
milyonluk takımların sözcüleri vatandaşın cebindeki üç kuruşa bile göz dikmiş. abimizin sözlerine* hak veriyorum ve bu durumu başka nerede söyleyebilirdi? tam da yerinde söylediğini düşünüyorum.
devamını gör...
haklı da bunu yayına bağlanıp söylemesinin mantığı ne? ne bileyim bir sokak röportajı değil, kişiye özellikle sorulan bir şey değil.
saçma buldum.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ben aç karnımı doyuramadım erzurumspor'a yardım mı edeceğim" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim