okuyunca film ya da dizide geçen bir bölüm, olay gibi gelse de aslında yaşanan gerçek bir durum.
aşkı memnu, yaprak dökümü, muhteşem yüzyıl dizilerinde yok böyle entrika.
brezilya veya hindistan dizilerinin etkisinde kalma olasılığı yüksek, n.ç'nin kızını yanına alarak kocasını 8 yıldır aldatma hikayesi.
n.ç beynimde tümör var diyerek tekirdağ'a hastaneye gidiyorum diye 2013 senesinde evden ayrılmış. eşinin ve çocuklarının yanına gelme isteklerini hep bir bahaneyle savuşturmuş. " beni bu halde görmenizi istemiyorum" diyerek saçı kazıklı fotoğraflar ve hastane temalı görüntüler göndermiş. böyle böyle 8 koca yıl geçmiş.
evin oğlu birgün gönderilen paraların tekirdağ yerine istanbul'dan çekilince mevzuya uyanmış. ilk başta yok demiş konduramamış sonra ise korktuğu başına gelmiş. annesinin kaldığı eve gittiğinde kız kardeşinin yabancı adama baba dediğini duyup görmüş.
yaşanılan 8 yıllık yalanı babasını anlatmış. babası 8 yıl boyunca eşine 400 bin maddi yardımda bulunmuş. mahkemede geçen beyanlar şöyle:

davada tanık olarak dinlenen r.ç. yaşadıklarını şöyle anlattı:

“annem bize kafasını kazıtmış fotoğraflarını gönderirdi. kendisini ziyaret etmek istediğimizde bizi engellerdi. anneme toz konduramazdım. sonra internet bankacılığından gönderdiğimiz paraları sorguladım. paralar tekirdağ’dan değil etiler’deki bir bankadan çekilmişti. annemi aradım. bulunduğu evi söyledi. eve gittiğimde kız kardeşimin yanında yaşlı bir çift vardı. sonra başka bir adam geldi. kim olduğunu sordum. ‘5 yıllık kocasıyım’ dedi. o adam, annemin babamla boşanma sürecinde olduğunu biliyormuş. küçük kardeşim de o adama ‘baba’ diyor.”


eşinin hastalık yalanını oğlundan öğrenen h.ç. boşanma davası açtı. çocuklarının velayetini isteyen h.ç., bugüne kadar eşine tedavi için gönderdiği 400 bin tl ile 250 bin tl manevi tazminat talep etti. n.ç. davaya verdiği yanıtta, h.ç.’nin kızı doğduktan sonra kendisinden uzaklaştığını, bilgisayar başında sabahlamaya başladığını iddia ederek, “boşanmak istediğimde ölümle tehdit edildim. belki benimle ilgilenir diye bir ailenin yanında yatılı bakıcı olarak çalışmaya başladım. çocuklarımın velayetini ve 400 bin tl tazminat istiyorum” dedi.


kaynak
devamını gör...
inşallah beyninde tümör çıkarda 80 sene sürünürsün dediğim kadının alçakça eylemidir. yaşasın cehennem!
devamını gör...
mallıklar silsilesi bir aldatma hikayesi. bu saftirik adamların hikayelerine hiç üzülmemekle birlikte çokça eğleniyorum.

ya abicim salak mısın sen? hangi sağlık hizmeti tekirdağ'da var ama istanbul'da yok. böyle bir şey olabilir mi ? karın şamana mi gidiyor tekirdağ'da. direk buradan uyanman lazımdı.

ayrıca eşinin beyninde tümör oldu, sen bir kez gitmedin 8 yıl yanına.

neyse bir dahakine dikkat edersin.
devamını gör...
e be adam hiç mi kadının kafasını açıp bakmadın ya.. bi anlık dalgınlık nelere sebep oluyo. vatan hainleri engellesinler lütfen..
devamını gör...
oxford da okuyorum diye mervelere gitmeyi üst seviyelere taşımış hanım kızımızdan sonra, yengemiz de başa oynar bir dümen çevirmiştir.
devamını gör...
(bkz: ünlü düşmesi)
edit: teşekkürler sevgili moderasyon :)
devamını gör...
kadın ayrı bir dünya adam ayrı bir dünya hikayede.

istanbul da sağlanamayıp tekirdağ da sağlanan sağlık hizmeti nedir acaba?
8 sene tedavi görüyorum demiş, bir kez insan merak edip yanına nasıl gitmez, doktoruyla görüşmez telefonda?

gerçekten ilginç.
devamını gör...
erkekten falan değil, asıl kadından korkulur savının kanıtı. böyleleri çok arttı. inşallah gerçekten tümör çıkar da poposunda sürünür.
devamını gör...
allah kimseyi namus'la sınamasın.
devamını gör...
yanlız kocanın genişliği be adam hiç mi birlikte doktora gitmedin, rapor sormadın başkasından görüş alalım demedin.! 8 yıl koskocaman. böyle haberleri görünce artık inanmıyorum, karı koca öbür adamı söğüşlemişler bence.
devamını gör...
kadının da tazminat istemesi en absürt tarafı
devamını gör...
"çiftin büyük oğlu r.ç. annesine bankadan gönderdikleri paraların tekirdağ’dan değil de istanbul etiler’den bir bankadan çekildiğini fark etti."

gönderdiği paranın nereden çekildiğini sorgulayabilen bir oğul içerendir. nasıl oluyor ki bu? göndermişim artık parayı. nasıl sorgulanabilir nereden çekildiği paranın? oğulda annenin internet bankacılığı şifresi olsa diyeceğim de ıhıh gene olmadı...hesap babanın veya oğulun adınaysa ve kart annedeyse ulaşır da o zaman da anneye gitmemiş olur paracıklar bu defa.

oğlanı hiç gözümün tutmadığı mesele.
devamını gör...
vicdanında tümör olan insanlarla dolu etraf.
devamını gör...
bu ne biçim hikaye böyle?
hasta mısın nesin bana söyle.
mazhar alanson şarkısını anımsatan mevzu.
aga bu ne? nasıl hayatlar? insan akıl sır erdiremiyor gerçekten. bir kadın gözünü daha fazla karartamaz herhalde bir erkek için.
devamını gör...
dümdüz bakarak yorum yapılacak olay değil
nereden baksan saçma olay 8 yıl iki taraf için de bu şekilde sürdürmek için uzun bir süre

bana "aldatılan eş"in de durumdan çok şikayetçi olmadığını düşündürdü
devamını gör...
tanrinin hic bir mericin basina getirmemesini temenni ettigim durumdur
devamını gör...
olamaz, bir şekilde adamı suçlayacak bir şey bulmalıyız.
devamını gör...
netflix geldikten sonra ulke cok bozuldu (!)
devamını gör...
akıllara cem yılmaz'ın "ulan hani marjinal bizdik?" cümlesini getiren olay.
devamını gör...
şerefsizlik de nirvana yapmış
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"beynimde tümör var diyerek 8 yıl boyunca eşi aldatmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim