aslında ülkemizde bir nesil yok, birden çok nesil var bunu yapan.

60'larda bu iş erol büyükburç ve ajda pekkan ile başladı.

70'lerde nilüfer, ajda pekkan, erol evgin, barış manço, fikret kızılok, cem karaca, erkin koray, sezen aksu, ilhan irem gibi isimlerin posterleri duvarlara asılırdı.

80'lerde arabesk furyası çok hakimdi fakat tek tük iş yapan isimler vardı. mfö gibi, kayahan gibi, ilhan irem gibi, barış manço gibi, nükhet duru gibi, seyyal taner gibi, nilüfer gibi, sezen aksu gibi ve tabii ki ajda pekkan gibi.

90'larda posteri asılan isimler biraz daha değişti. yeni nesil geldi. yonca evcimik, tayfun, tarkan, mustafa sandal, burak kut, izel çelik ercan, çelik erişçi, ufuk ercan (uf-er), ufuk yıldırım, serdar ortaç, grup vitamin, sertab erener, levent yüksel, aşkın nur yengi, yıldız tilbe, izel çeliköz, ercan saatçi, kenan doğulu, seden gürel, ferda anıl yarkın, harun kolçak, demet sağıroğlu, kerim tekin gibi isimlerin posterleri asıldı. eskilerden gelen sezen aksu, nilüfer, kayahan ve tabii ki ajda pekkan oldu.

2000'lerde altyapının tamamen değişmesiyle birlikte sesi o kadar güzel olmayanlar da meşhur oldu ve yavaş yavaş poster devrinin de kapandığı bir devirdi 2000'ler aslında. hande yener, serdar ortaç, demet akalın, kutsi, popstar yarışmacıları (başta abidin) gibi tiplere grup hepsi, ismail yk, cankan, davut güloğlu gibi tipler eklenmişti. gece yolcuları, manga, mor ve ötesi, athena, seksendört, yüksek sadakat gibi gruplar o dönemin namusunu kurtaran gruplar olarak çoğu gencin hayallerini süslemeye devam ettiler. emre aydın, kıraç ve funda arar çok iyilerdi o dönem, onların da posterleri asılmış olabilir. eskilerden kalanlar mfö, sezen aksu, kayahan ve tabii ki ajda pekkan olmuştu.

2010'larda pop adına çok bir şey üretilmedi. naçizane benim görüşüm, model grubu ve zakkum grubu iyilerdi. onların posterlerini alan olmuşsa olmuştur. sonrası bildiğiniz gibi aleyna tilki, simge, gülşen falan filan. ayakta kalan üç isim tarkan, sezen aksu ve tabii ki ajda pekkan'ın oldu.

2020'lerde tarkan ve ajda pekkan hariç posteri asılabilecek kimse kalmadı.
devamını gör...
odamın ve evimin tümünü simge sağın posterleri ile donatmak isteyip donatamama durumuyla yüzleşerek dahil olduğum nesil.

ergen iken şebo, aylin aslım, shirley manson posterlerim var idi benim de. hey gidi günle rheey.
devamını gör...
bir zamanların en güzel kadınıydı
brooke shields...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
bende bunlar vardı...

f40 yeni çıkmıştı.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

kauntaçç hemen ardından çıktı

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

aytron senna yatak baş ucumda..

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
ergenliğim 2010'lu yılların başına denk gelmişti evdekilerin tüm karşı çıkmalarına rağmen türlü pop yıldızlarının ve sevdiğim filmlerin afişlerini ciddi toplayıp duvarımı doldurmuştum bazilarıni haftalık değiştiriyordum, şimdilerde takip ettiğim edebiyat dergilerinden çıkan posterlerle yapıyorum aynı şeyi ileride daha buyük bir odaya sahip olursam muhtemelen çok sevdiklerimi çerçeveletip o şekilde sergilemeye devam ederim.
devamını gör...
kocaman bir hannah montana posterim vardı annem duvara asmama izin vermediği için arada bakar sonra geri yatağımın altına koyardım , bir de hepsi grubunun dergilerdeki bütün resimlerini kesip kendimce kolaj yapıyordum. ah beee gençliğimi özledim.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"bir dönem duvarlarına pop yıldızlarının posterini asan nesil" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim