bir an erkeğin gözlerinin içine bakıp emin olan kadın beğenildiğini hisseder. sonrasında ise, kendisi de beğendiyse bu bakışma işini bir kaç saniye daha sürdürür ve ara ara çaktırmadan bakmaya devam eder. beğenmediyse hoşnutsuzluk ifade eden bir surat ifadesiyle hemen başka yöne bakar. olaylar muhallebicide geçer.
devamını gör...
yolda bön bön bakan dayılarla göz göze geliyorum bazen sayelerinde bakışlarla küfür etmeyi öğrendim teşekkürler dayılar, teşekkürler... bu çarın ne hissettirdiğini anlatabilmişimdir umarım *)
devamını gör...
seks.
devamını gör...
göz göze geldiğin kişiye bağlı olarak değişecek hislerdir.
biriyle göz göze gelirsin bir daha o tarafa bakmak istemezsin, biriyle göz göze gelirsin kalbin ışık saçar, ayakların yerden kesilir, midende kelebekler uçuşur veya anlamlandıramadığın ama çok iyi gelen değişik duygular hissedersin.
devamını gör...
şüphelendiği şahıs bakıyor mu diye bakıp göz göze geldiyse "işte şimdi s.çtık" der. umarım bu durumlarda erkekler kadının ondan hoşlandığını falan düşünmüyordur.
devamını gör...
nasıl bir insanla göz göze geldiğine göre değişir eğer sende göz göze gelmeyi göze aldıysan tonlarca hayal kurarsın bir anda, beni beğenirmi diye düşünceler sarar anında. ama eğer göz göze geldiğin kişi kaale alamıyacağın biriyse boşveeeer yoluna devam et başınıda belaya sokma gerek yok böyle aksiyonlara. ;)
devamını gör...
uff ne bakıyosun be salak.
devamını gör...
aklınız fikriniz flörtte aşkta. valla ben çoğu zaman hiçbir şey hissetmiyorum. neden hissedeyim ki karşımdakine kadın erkek ayırmadan bakıyorum. gerekli iletişimi sağlayıp bitiriyorum. onun dışında zaten ne bakacağım elalemin herifinin gözüne.
devamını gör...
vaziyetten vaziyete değişir.

yabancı ve çirkin, yaşlı bir adamsa tedirgin olmadan edemiyorum. bunlar hep travma.

kendi yaşlarımda biri olunca ay bu da bana aşık oldu diyorum.*

en güzelini babamla yaşarız. ben arka sol tarafa otururum arabada. orası benim yerimdir. dikiz aynasından göz göze gelince göz kırparım. çok pis tav ederim.
devamını gör...
olm siz kafayı yemişsiniz
devamını gör...
genellikle benle göz göze geldiklerinde kim ulan bu tipsiz diyorlar ama içlerinden tabii.*
devamını gör...
erkeğe bak be, sanki bana kaplan.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"bir erkekle göz göze gelen kadının hissettikleri" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim